2777
2789
عنوان

چطور درس بخونم😫

421 بازدید | 19 پست

سلاممممم

من یازدهم تجربیم...معدلم بیسته 

درسم خوبه ولی درکل کم میخونم چون زود یاد میگیرم

تا کتابو باز میکنم یه ربع میخونم خسته میشم بخصوص الان که مدرسه تعطیله و درسم تعطیل😬

با این وضع درس خوندن بنظرتون امیدی به قبول شدنم هست😐 چیکار کنم ارادم زیاد شه بتونم خوب بخونم⁦☹️⁩استرس کنکور گرفتم

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل خودت بودم ببخشید اینو میگم ولی با این رویه موفق نمیشی سعی کن خودتو عادت بدی به خوندن

انقد یه ربع خوندی ول کردی که مغزت عادت کرده و ناخودآگاه سر یه ربع دیگه نمی‌کشه و تمرکزت از بین میره

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش

فقط بهت میگم گوشیت رو بردار و بشین مصمم بخون تو رو خدا وقتتو الکی هدر نده اصلا هم این جمله مسخره سال اول نمیشه برا کنکور نمیخونم و فقط نهایی بهش توجه نکن

من پارسال همین موقع میگفتم سال اول کنکور نمیدم فقط نهایی میخونم مهم تره اما همه کشکه نهایی واقعا زیاد مهم نیست فقط قبول بشی تا 10 سال دیگه هم امکان نداره تاثیرش قطعی بشه بشین کنکوری بخون تست زدن یاد بگیر

کاش من الان برمیگشتم پارسال

لبخند بزن اینم میگذره ❄

من دقیقن ده سال پیش کنکوری بودم

درس نخوندم

کلن مسیر زندگیم عوض شد 

همیشه حسرت اون روزا میخورم

شاگرد اولم بودم

فقط به  این فک کن الان داری آیندتو میسازی 

همیشه تو دلم یه حسرته

میگم ایکاش برگردم به اون روزا  فقط درس میخونم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یکم سخته 

دوسال سختی میکشی ولی یه عمر حالت خوبه 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اوهوم‌ خودمم از خدامه بتونم...ولی انگار مغزم نمیمشه بخصوص الان که تعطیله

لااقل تلاشتو بکن بعدن مدیون خودت نیستی 

میگی من به اندازه ی توانم تلاش کردم

آخه من لعنتی تلاشی هم نکردما

لااقل تلاشتو بکن بعدن مدیون خودت نیستی  میگی من به اندازه ی توانم تلاش کردم آخه من لعنتی تلاش ...

چشم مرسی😊

واسه شماهم  دیر نیستا

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازست

کاربری دست دو نفره
چشم مرسی😊 واسه شماهم  دیر نیستا ماهی رو هروقت از اب بگیری تازست

الان دیگه شوهرم نمیذاره 

اون موفع آزاد بودم هرکاری میتونستم بکنم

دقیقاً منم.   حقم پزشکی بود اما تنبلی کردم رشته بیخودی قبول شدم.

عین من