2777
2789
عنوان

سوال در مورد تاسیس خانه ی اسباب بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 34035 بازدید | 32 پست
خب ببین، اینجا که من هستم برای این خونه های اسباب بازی که توش اسباب بازی بادی، سرسره ها و تاب های پلاستیکی و ... هست،‌برای هر نیم ساعت 1000 تا 1500 می گیرن و ماشین شارژی هم داره که اون هزینه اش جداست.خانواده ها خوب استقبال می کنن.اما اگه بخوایم غذا و نگهداری و مراقبت رو هم اضافه کنیم حتما بیشتر میشه.باید دید باز هم خانواده ها استقبال می کنن؟ اما ایده ی جالبیه.دارم بهش فکر می کنم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای نگهداری کودک تو مراکز حرید باید مجوزش رو ازکجا بگیریم؟ مجوز مهد میخاد؟ یا نه یه مغازه کرایه کنیم بچه هارو دو سه ساعت نگهداریم؟تو شهر ما همچین چیزی نیست

سلام راستشو بخواید من قبل از اینکه میخواستم خانه بازی خودمو بزنم خیلی تحقیق کردم که از کجا مجوز بگیرم از کجا خرید کنم وسایل خانه بازیمو . شرکتای زیادی همسر زدم ولی به غیر از چند تایی که بودن بقیشون به درد نخور بودن هم قیمتو بالا می گفتن هم هیچ راهنمایی نمی کردن فقط میخواستن پولمو بگیرن بهم جنس بفروشن . من راستشو بخواین از شرکت فراز خرید کردم هم قیمتاشون خوب بود هم خیلی خوب مشاوره می دادن خیلی ایده بهم دادن. در مورد مجوز گرفتن هم خیلی خوب راهنماییم کردن برا همین لینک سایتشونو میزارم حتما قبل از اینکه خرید کنین یا مجوز خواستین بگیرین ازشون یه وقت مشاوره بگیرین چون رایگانه ضرر نداره که      

خانه بازی زیر نظر کجاست

ههههههههههه :DDDDDDDDD نه باور کن خیلی وقته که این توی ذهنمه.اما از دیروز جوگیر شدم اساسی که برم دنب ...

اگر هنوز هم قصد انجامشو دارید من خانه بازی دارم شماره مشاورامو دارم هنوز میتونم بهتون بدم باهاشون صحبت کنید . پولی نیس مشاوره شون 

عزیزم شما خانه کودک و راه اندازی کردی؟!

من خانه بازی دارم الان عزیزم ، دارم شعبه دوممو راه میندازم شماره مشاورای اونموقع مو داشتم الانم با همونا دارم کار میکنم که شعبه دومو بزنم با شوهرم   

شماره مشاورمو من میدم ،هزینه ای هم مشاوره و خدماتشون نداره، خواستی تماس بگیر توام جواب همه سوالاتو ریز به ریز میدن بقول شوهرم میگه اینا ادم نیستن اصن خسته نمیشن ینی؟       

09124413191 شعبانی

2810