2777
2789
عنوان

همش میگم اگه شوهرم بود خدا دلیلت چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 68 پست
حس میکنم هیشکی من براش مهم نیستم هر کی به فکر خودشو و زندگیشه  البته حقم دارنا اما دلم میگیره د ...

😢😢 دنیا بی رحمه 

هرکسی به دنیا اضافه میشه یه نفر از دنیا میره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم هیشکی من براش مهم نیستم هر کی به فکر خودشو و زندگیشه  البته حقم دارنا اما دلم میگیره د ...

عزیزدلم...

الهی خدا بهت صبر بده...

قفسه سینم درد،اومد...

خیلی سخته..بارداری و غم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
شوهرمنم فوت شده منم سه تابچه داشتم چهارمیم توراه خیلی سخته خیلی

کاش شوهر من حداقل تا دنیا اومدن بچم زنده بود خیلی بهش نیاز دارم ب حرفاش و توجهش  

بچه دوس داشتم ک اون پدرش باشه اونم باشع دوسش داشته باشه واای خدا اصلا فکرشم نمیکردم این بلا سرم بیاد

عزیزم مطمئنم خدا بهترین ها رو پیش روی تو و بچه ات میزاره. بچه ات به دنیا میاد و میشه چراغ دلت. خدا خیلی بزرگه. پیمانه عمر شوهرت همینقدر بوده، توکلت به خدا باشه، فک میکنی فقط تو تنها میری برای زایمان، اینقدر زنها هستن که شوهرشون اصلا نیومده بیمارستان. انشالله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه.

2810