2777
2789
عنوان

جاری و بچش و حرفش که داغم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 107 پست

ربطی نازاییت نداشت هااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ادمای بی درکی پیدا میشن من یه مورچه ببینم دلم نمیاد کاریش داشته باشم میترسم از خدا اینا چطور دل میشکونن واقعا نمیترسن؟ عزیزم شما حتمااااا مادر میشی حتماااااا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اون تازه زایمان کرده روحیه اش داغونه

توام انشالله مامان میشی درکش میکنی

اونم بد گفته

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

آدم بی لیاقتتت..اصلا محل نزار بهش .... دلت و شکونده خدا خیلی خوشگل و به موقع دلشو میشکنه...خیالت راحت فقط واگذارش کن به خدا و الکی غصه نخور

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

بلک کن اول کلا بعدا اصلا سمتش نرو محلش نداز نگو نازا هستم بگو وقتش نشده تو دل خودتم این و بگو 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
چیزی نگو وازاین به بعد جوری رفتارکن‌که حدخودشو بدونه براش هم دل نسوزون

حتما 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

خاک تو سرش کنن.مگه چند وقته ازدواج کردی؟ اون بزرگتره یاتو؟

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

حالا ب فرضم ک بچه چشم بخوره باید این قدر نمک نشناس باشه ک مستقیم بگه؟در ضمن نازایی وجود نداره بلکه از نظر من یک نفر دیرتر از نفر دیگه قسمتش میشه😔

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا