2777
2789

ضربه شدید خورد

یکیش پلکش کبود شده نصف مژه های چشمش کنده شدم

یکیش هم خورد ب لبه تخت سفیده چشمم قرمز شد امروز ب اندازه ی تمام عمرم پیر شدم انقدر گریه کردم زجه زدم دارم دق میکنم

هداروشکر چشماش خوبه ۲۲ماهشه

شما چیزی بوذه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نیم پارسال تو۲۸ هفته فوت شد،بدون اینکه بفهمم مشکلش چیه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
نه خوبه چشم هایش اوکیه کاملا

اوکی هم باشه شما باید ببری متخصص چشم معاینه کنه عزیزم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

من بچه ندارم

بدترينايي ك برا خودم اتفاق افتاد

يكي ازار و اذيت بود

يكيش دزديدنم بود تو بازار

يكيش گم شدنم تو ماسوله

يكيشم ك مامانم ميگه ٤٠روزم بود مادربزرگم حمومم ميكرد دستش زير گلوم بود خفه شدم تو ماشين تو راه بيمارستان با نفس مصنوعي برگشتم

يكيش انگشتر خوردم داشتم خفه ميشدم

يكيش داشتم با اجيم بدو بدو ميكردم افتادم پام شكست مامانم فك ميكرد فيلم بازي ميكنم خوابيد عصر بابام اومد بردم دكتر گچ گرفتن پامو فك كن من٥/٦ساعت درد كشيدم مامانم خواب🤣🤣🤣قربونش برم

اينارو يادمه😒

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

چندوقت پیش شب نشسته بودیم پسرم اومد گفت مامان قلبمو نگا کن..دست زدم دیدم خیلیی تند میزنه..انگار ی آب داغ خالی کردن رو سرم..داغه داغ شدم..ندونستم چجوری بردیمش بیمارستان..خداروشکر چیزی نبود..اکو و نوارقلبم شد..تا چندروز بی حس بودم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم