2777
2789
عنوان

پایان انتظار😍🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست
خوش ب حالت اونقد دوس داشتم عشقم میموند ازدواج میکزدیم ی نینی دختر خدا میداد بهمون عاشق بچه بودیم جفت ...

ناراحت شدم چرا رفتش اخه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

حس و حالت رو خریدارم ... به سلامتی و دل خوش عزیز

ان شالله یه نی نی خوشگل صحیح و سالم میاد بغلت

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم مبارکه

مرسی ک😘

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خداروشکر برا منم دعا کن از این چشم انتظاری در بیام و زوتر به خواسته دلم برسم

انشالله ب حق کریم اهل بیت خدا مرادتو بدع

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مبارککککککک باشه😍😍😍😍🎉

مرسی گلی

اي جانم مباركه

فدات عزیزم

ناراحت شدم چرا رفتش اخه

نمیدونم بعد هشت ماه ک عالی بودیم باهم یهو گف نمیحام ادامه بدم و رفت و دلایل چرتو پرت اورد🙁ی هفته هی پیگیرش شدم ک نره و فرصت بده ب رابطمون هی ادا داد...امروز دگ اخرین بار حرف زدم باهاش و تصمیم گرفتم دسگه سراغش نرم چون فایده نداره...خدا میدونه چ ارزوهای قشنگی داشتم دلم دختر میخاس اونم مثل من میگف عین تو خوشگل باشه💔حیف ک رفتو دگ این ارزوها هیچ وقت واقعی نمیشن

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
خوش ب حالت اونقد دوس داشتم عشقم میموند ازدواج میکزدیم ی نینی دختر خدا میداد بهمون عاشق بچه بودیم جفت ...

اخی عزیزم فدای سرت انشاالله یکی ک لیاقتتو داشته باشه

مرسی عزیزم

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم تو این حال خوبت واسه همه اونایی ک منتظرن دعا کن..مشکلت چی بود ک ۲ سال طول کشید؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالاا بسلامتی میاد تو بغلت عزیزم انشالا میشه برا منم دعا کنی 

مرسی انشالله خدا ب حق اول مظلوم عالم اقا امیرالمونین دامن همتونو سبزکنه

خداروشکر عزیزم واست خوشحال شدم.واسم دعاکن منم باکسی که دوستش دارم ازدواج کنم 

انشاالله عزیزم

حس و حالت رو خریدارم ... به سلامتی و دل خوش عزیز ان شالله یه نی نی خوشگل صحیح و سالم ...

عزیزمی مرسی خانومی

مباااارک   عزیزم طبیعی هست فقط خودتو سرگرم کن انرژی منفی نداشته باش....

مرسی ک گفتی طبیعیه 😘