2777
2789
عنوان

پایان انتظار😍🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست
خوش ب حالت اونقد دوس داشتم عشقم میموند ازدواج میکزدیم ی نینی دختر خدا میداد بهمون عاشق بچه بودیم جفت ...

ناراحت شدم چرا رفتش اخه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

حس و حالت رو خریدارم ... به سلامتی و دل خوش عزیز

ان شالله یه نی نی خوشگل صحیح و سالم میاد بغلت

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم مبارکه

مرسی ک😘

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خداروشکر برا منم دعا کن از این چشم انتظاری در بیام و زوتر به خواسته دلم برسم

انشالله ب حق کریم اهل بیت خدا مرادتو بدع

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مبارککککککک باشه😍😍😍😍🎉

مرسی گلی

اي جانم مباركه

فدات عزیزم

ناراحت شدم چرا رفتش اخه

نمیدونم بعد هشت ماه ک عالی بودیم باهم یهو گف نمیحام ادامه بدم و رفت و دلایل چرتو پرت اورد🙁ی هفته هی پیگیرش شدم ک نره و فرصت بده ب رابطمون هی ادا داد...امروز دگ اخرین بار حرف زدم باهاش و تصمیم گرفتم دسگه سراغش نرم چون فایده نداره...خدا میدونه چ ارزوهای قشنگی داشتم دلم دختر میخاس اونم مثل من میگف عین تو خوشگل باشه💔حیف ک رفتو دگ این ارزوها هیچ وقت واقعی نمیشن

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
خوش ب حالت اونقد دوس داشتم عشقم میموند ازدواج میکزدیم ی نینی دختر خدا میداد بهمون عاشق بچه بودیم جفت ...

اخی عزیزم فدای سرت انشاالله یکی ک لیاقتتو داشته باشه

مرسی عزیزم

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم تو این حال خوبت واسه همه اونایی ک منتظرن دعا کن..مشکلت چی بود ک ۲ سال طول کشید؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالاا بسلامتی میاد تو بغلت عزیزم انشالا میشه برا منم دعا کنی 

مرسی انشالله خدا ب حق اول مظلوم عالم اقا امیرالمونین دامن همتونو سبزکنه

خداروشکر عزیزم واست خوشحال شدم.واسم دعاکن منم باکسی که دوستش دارم ازدواج کنم 

انشاالله عزیزم

حس و حالت رو خریدارم ... به سلامتی و دل خوش عزیز ان شالله یه نی نی خوشگل صحیح و سالم ...

عزیزمی مرسی خانومی

مباااارک   عزیزم طبیعی هست فقط خودتو سرگرم کن انرژی منفی نداشته باش....

مرسی ک گفتی طبیعیه 😘