shimaw مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 عنوان پایان انتظار😍🤲 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست بعد دوسال انتظار امشب ازمایشم مثبت شد این حس خوبو واسه همتون ارزو میکنمولی نمیدونم چرا میترسم همش استرس دارم ازش یکم باهام حرف میزنید؟ میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟ 1399/02/21 | 22:28 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimaw مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم تو این حال خوبت واسه همه اونایی ک منتظرن دعا کن..مشکلت چی بود ک ۲ سال ط ... عزیزم مرسی چشم خودم تنبلی داشتم و عفونت شوهرم واریکوسل میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
tebsonnati عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 513 عزیزمی مرسی خانومی تبریک میگم عزیزم، مبارکت باشه بارداری، لطفا اگه ممکنه برا منم دعا میکنی؟ Live For Yourself
shimaw مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 تبریک میگم عزیزم، مبارکت باشه بارداری، لطفا اگه ممکنه برا منم دعا میکنی؟ چشم اگ لیاقت داشته باشم سرنماز همتونو دعامیکنم میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 6692 نمیدونم بعد هشت ماه ک عالی بودیم باهم یهو گف نمیحام ادامه بدم و رفت و دلایل چرتو پرت اورد🙁ی هفته هی ... اخي عزيزم نميدونم چي بگم موندم توكارخدا منم عاشقم شوهرم بودم بهش رسيدم امازيادخوشبخت نيستم ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!