2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 76 پست
انشالله ک‌باردار باشی منم کمردرد داشتم نشدم

سلام عزیزم مبارکه . چه علائمی داشتی ؟ دقیق کی بیبی زدی ؟ چند روز بعد ؟ من ۳روز دیگه موعدمه

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
سلام عزیزم مبارکه . چه علائمی داشتی ؟ دقیق کی بیبی زدی ؟ چند روز بعد ؟ من ۳روز دیگه موعدمه

سلام مرسی خانومی ۱۰روز بعد ازموعدم بی بی زدم مثبت شد همونروزم رفتم ازمایش دادم بتام بالای۵۰۰بود هیچ علایمی نداشتم فقط زیرشکمم مث‌درد پریودی میگیره ول میکنه انشالله ک خدا دامنتو سبزکنه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرسی خانومی ۱۰روز بعد ازموعدم بی بی زدم مثبت شد همونروزم رفتم ازمایش دادم بتام بالای۵۰۰بود هیچ ...

چه صبری داری ۱۰ روز صبر کردی . منم درد زیر شکم هرازگاهی دارم . پادرد دارم این روزا بیشتر . ترشح سفید دارم . تهوع هرازگاهی و سرگیجه . سینه‌هامم حساس شده ولی برعس ماهای دیگه خیلی کم شده دردش اینا میتونه علائمش باشه؟ 

علائمتون  چی بود ؟ من ۳روز مونده به موعدم .

از یه هفته مونده به موعد شدیدا علایم پریودی داشتم بیشتر هم تخمدان چپم تیر میکشید طوری که مطمئن بودم پریود میشم و نوار بهداشتی همه جا همراهم بود ،عطش شدید داشتم مخصوصا شبا طوری که تا صب چندین بار آب میخوردم ،من قبلنم شبا زیاد به توالت میرفتم ولی این بار زیادتر شده بود تا صب 4 5 بار میرفتم کلافه شده بودم دیگه سوزش ادرار هم داشتم که فک میکردم حتما از عفونت ادراریه ،نوک سینه هامم حساس شده بود ،یکی دوبار شب با تنگی نفس از خواب بیدار شدم و هر چی نزدیک موعد میشدم صبا توی خواب احساس حالت تهوع داشتم که خودم حس میکردم توهمه ، که بالاخره دو روز بعد موعود بی بی چک گذاشتم و مثبت بود کاملا دو تا خط پررنگ نی نیمم دختره

چه صبری داری ۱۰ روز صبر کردی . منم درد زیر شکم هرازگاهی دارم . پادرد دارم این روزا بیشتر . ترشح سفید ...

انشالله ک هستی اخه من پریود منظم ندارم همیشه ۲۰روز عقب مینداختم امپول میزدم بخاطرهمون ۱۰روز صبرکرذم اصن امیدی نداشتم 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
انشالله ک هستی اخه من پریود منظم ندارم همیشه ۲۰روز عقب مینداختم امپول میزدم بخاطرهمون ۱۰روز صبرکرذم ...

اهان . خدا یرات حفظش کنه گلم . مال من منظمه ببینم چی میشه.

اهان . خدا یرات حفظش کنه گلم . مال من منظمه ببینم چی میشه.

مرسی توکلت ب خدا باشه

از یه هفته مونده به موعد شدیدا علایم پریودی داشتم بیشتر هم تخمدان چپم تیر میکشید طوری که مطمئن بودم ...

منم هرازگاهی تهوع دارم زیر شکمم سنگینی میکنه دردم هرازگاهی . سینه‌هامم حساس شده ولی برعکس ماهای دیگه دردش کم شده . بعضا سرگیجه دارم و فشارم میفته رو ۹ . یچیزایی هم هوس میکنم که فکر میکنم توهمه . بوی سیگار هم حالمو بد میکنه قبلا انقد حساس نبودم . یکی هم پاهام میگیره دردش بعضا زیاد میشه بعضا کم.

منم هرازگاهی تهوع دارم زیر شکمم سنگینی میکنه دردم هرازگاهی . سینه‌هامم حساس شده ولی برعکس ماهای دیگه ...

خیلیاشون علایم بارداریه ، مثلا من نمیدونستم باردارم میلم به خوردن بعضی چیزا خیلی زیاد شده بود ، ماه چندمه اقدامتونه ؟

خیلیاشون علایم بارداریه ، مثلا من نمیدونستم باردارم میلم به خوردن بعضی چیزا خیلی زیاد شده بود ، ماه ...

ترشح سفید هم دارم ، ماه اولمه تو روزای تخمکگذاری اقدام داشتم 

ترشح سفید هم دارم ، ماه اولمه تو روزای تخمکگذاری اقدام داشتم 

اگه مشکل خاصی نداشته باشی به احتمال زیاد بارداری ولی اینم بگم من یه سال تو اقدام بودم و بعد باردار شدم ماه اول واقعا همه ی علایمارو داشتم طوریکه مطمئن بودم باردارم ولی نبودم ،پس سعی کن زیاد خودتو امیدوار نکنی که اگه یه وقت باردار نبودی بخوره تو ذوقت و نا امید بشی 

مبارک مبارک😍😍😍این ازمثبتم مثبت تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اگه مشکل خاصی نداشته باشی به احتمال زیاد بارداری ولی اینم بگم من یه سال تو اقدام بودم و بعد باردار ش ...

نه مشکلی ندارم تا اونجا که میدونم حتی رازیانه خورده بودم چند ماه پیش که شنیدم قویتر میکنه . اهان راستی منم زیاد تشنم میشه آب خیلی میخورم

اگه مشکل خاصی نداشته باشی به احتمال زیاد بارداری ولی اینم بگم من یه سال تو اقدام بودم و بعد باردار ش ...

دقیقااا مثل من همه ی علائم را داشتم بعد 22روز عقب انداختن هم شدم

البته ماه پی اقدام کردم حتما براهمین عقب انداختم

ولی خلاصه بدجور خورد توذوقم