2777
2789
عنوان

یک بخش جدید در نی نی سایت: مکتب نور

| مشاهده متن کامل بحث + 7468 بازدید | 122 پست
خانم * آسمان * گرامی

شما لطف دارید . . . من فعالیت رسانه ای برای خانواده را انتخاب کرده ام و شبانه روز برای ان تلاش میکنم.

از لطف و حسن نظر همه دوستان دیگر هم تشکر میکنم . . امید که انجام وظیفه ما مورد قبول و رضایت باشد
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپاس فراوان

اول از همه به خاطر نگرش عالی شما به همه قضایا

و بعد هم به خاطر روند تغییرات مثبت سایت

خدا قوت.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

2805
ممنون
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
سلام و خسته نباشید
ممنون از اینکه بالاخره به این سایت دارید سرو سامان میدید
به نظر من خیلی خوبه که اسامی بازدیدکنندگان دیده میشه ! بهترین حسنش اینه که وقتی نشستی توی تاپیک خودت و زل زدی به صفحه حداقل میدونی 3 نفر هستند که ممکنه جوابت رو بدند !!!! و به قول آقای زاهد کسی مجبور نیست حتما تو هر تاپیکی میره تو بحث شرکت کنه شاید سوال بازدیدکننده هم سوال صاحب تاپیک باشه و میخواد جواب بگیره !
هر پرهیزکار گذشته ای دارد و هر گناهکار آینده ای ، پس قضاوت نکن...
آقای زاهد یه سوالی که ببخشید ربطی به موضوع نداره، آقای زاهد شما میدونی میشه کارای عکسامونو از کدوم سایت آپلود

کنیم که معتبر باشه ، من دو سایت کارامو آپلود کردم ولی حالا همشونو مربع نشون میده، شما که کارتون اینه میشه بگید از

کدووم سایت کارامونو آپلود کنیم

ببخشید از سوالم که ربطی به سایت نداشت ازتون پرسیدم ممنون میشم ولی اگه می دونید بگید
خانم زهره گرامی

سوالتان بی ربط به سایت نیست

در نسخه جدید نی نی سایت اپلود عکس از سایر سایتها مجاز نخواهد بود.
نی نی سایت مرکز آپلود خواهد داشت.
در دست برنامه نویسی است

الان پیکو فایل خوبه
www.picofile.com
ممنون از زحماتتون آقای زاهد.و مهمتر از همه ممنون از اینکه به سوالات تک تک کاربرا به صورت اختصاصی جواب میدید و هیچ سوالی رو بدون جواب نمیذارید.این نشون دهنده احترام و ارزش قائل شدن برای کاربراست.

من با نشون دادن اسامی مشکلی ندارم.قبلا هم توی بیشتر تایپیکها فقط خواننده بودم و اگه احتیاج بود،نظرمو مینوشتم و الآن هم برام فرقی نکرده.همین کاررو میکنم.چون گاهی بقیه نظری رو که داشتم رو گفتن و گاهی هم حس میکنم سکوت بهتره.

بخشهای جدید هم همشون عالین.

فقط از همه دوستای عزیز میخوام به محض یه تغییر کوچیک انقدر شروع به اعتراض نکنید.لااقل بذارید چندروزی بگذره و بررسی کنید ببینید اثراتش چیه و فورا شروع به تایپیک زدن نکنید که وای چرا سایت اینجوری شده،پس کی قراره درست بشه و ....مثلا تو این مدت فقط یکی دوروز عکسای کاربری بخاطر تغییرات سایت نشون داده نشد،اما چقدر تایپیک اعتراض زده شد؟کمی صبر کنیم.
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

جهانم بی تو الف ندارد... خدایا،هیچ پدر و مادری رو با بچه ش امتحان نکن....""آمین""
باتشکراز آقای زاهد
خیلی خوشحال شدم از راه اندازی بخش نور..لایک
یه بخش هم جهت پاسخگویی به سولات در زمینه طب سنتی هم میتونه خیلی کمک کننده باشه
مخصوصا برای مادران که مرتب تاپیک میزنند و روشهای درمانی رو ازدیگران میگرسند
اگه یه کارشناس طب سنتی آن لاین داشته باشم عالی میشه
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
خانم hamraz (مامان ایلیا) گرامی

از حسن نظر شما ممنونم. خصوصا همکاری و توصیه به شکیبائی سایر اعضا محترم

نمونه همین کم شکیبائی، در مورد نی نی یارها بود، نیومده برخی دوستان، محکوم می کردند ولی الان هستند و کمک مدیریت سایت هستند و باعث می شون دصداها بهتر شنیده بشه.

خانم غزلک گرامی
لطف دارید خدا را شکر که مورد رضایت بوده. البته نسخه آزمایشی هست و در حال انجام کار هستیم. هنوز مقالات و فویل صوتی هم هسوره ها وارد نشده که انشالله تا شنبه تمام خواهد شد

طب سنتی پیشنهاد بسیار خوب و بجائی بود

ممنون از شما
2810