shimaw مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 عنوان میشه باردار باشم یعنی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 33 پست ی هفته عقب انداختم دوساله اقدامیم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد دارو مصرف میکنه هنوز اسپرماش ب حداقل نرسیده زیرشکمم در طول روز ی دردایی دارم مثل پریودی میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟ 1399/02/20 | 14:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimaw مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 میشه خواهش کنم بری ازمایش و زودتر جولب بهمون بگی دل من آب شد بخدا برو ما هم حسابی برات دعا میکنیم ... سلام خانومی بی بی چکم مثبت شد😍 میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18865 سلام خانومی بی بی چکم مثبت شد😍 الهی شکرانشالله همیشه خوش خبر باشید من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
shimaw مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3743 الهی شکر انشالله همیشه خوش خبر باشید مرسی عزیزم انشالله شمام ب تموم خواسته هات برسی میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18865 مرسی عزیزم انشالله شمام ب تموم خواسته هات برسی ممنونم من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد