2777
2789
عنوان

میشه باردار باشم یعنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 33 پست
خیلی منفی شده حالم بدمیشه 

دوستم منم موعدم 6 بود 11بی بی زدم. دوباره امروزم زدم منفی شد.... اینقد گریه کردم 

انشالله بی بی من اشتباه بوده باشه و باردار باشم. همچین شماهم مامان خوشکل شدین 

لعنت به بی بی چک🥺😥😢😭

اره چندباری عقب انداختم ک دکترم فقط امپول تجویزمیکرد چون این ماه داروگیاهی هم استفاده کرد باز امیدوا ...

میشه خواهش کنم بری ازمایش و زودتر جولب بهمون بگی دل من آب شد بخدا

برو ما هم حسابی برات دعا میکنیم

فقط جوابش بهمون بگو

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم منم موعدم 6 بود 11بی بی زدم. دوباره امروزم زدم منفی شد.... اینقد گریه کردم  انشالله بی ب ...

ایشالا....

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
میشه خواهش کنم بری ازمایش و زودتر جولب بهمون بگی دل من آب شد بخدا برو ما هم حسابی برات دعا میکنیم ...

باشه عزیزم فردامیرم 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
باشه عزیزم فردامیرم 

حتما بهم بگو جواب 

نمیدونم چرا دلم ضعف رفت برای نینی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
حتما بهم بگو جواب  نمیدونم چرا دلم ضعف رفت برای نینی

عزییزم😘خودتون ندارید؟

انشالله ک باردار باشی 

مرسی انشالله

عزییزم😘خودتون ندارید؟

من مجردم

و خوشبختانه این بار هم از ازدواج ناموفق در رفتم 

قرار بود دیروز بله بدم که بریم سراغ ازمایش و اینا که فهمیدم معتاده خداروشکر

من مجردم و خوشبختانه این بار هم از ازدواج ناموفق در رفتم  قرار بود دیروز بله بدم که بریم سراغ ...

خداروشکر ک متوجه شدی  انشاالله بهترین ازدواج بهترین شوهر نصیبت بشه دیر اید درست اید

من مجردم ت خواب دیدم حامله ام😐😐😐

😆😆😆😆

خداروشکر ک متوجه شدی  انشاالله بهترین ازدواج بهترین شوهر نصیبت بشه دیر اید درست اید

ممنونم انشالله

انشالله نی نی دار شدن خودت

ممنونم انشالله انشالله نی نی دار شدن خودت

مرسی انشالله