2777
2789
سلام مامانای گل من می خوام بدونم شما در کنار نگه داری از بچه فرصت تفریح هم دارید من الان باردارم و نگرانم که نتونم در کنار بچه داری خوش باشم؟ ایده های خوبی را که در مورد تفریح در کنار نی نی دارید را رو هوا می زنم این مسئله ذهنم را مشغول کرده لطفا مرا راهنمایی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من الان سه ماهشه وتا الان تنها تفریحی که 3تایی رفتیم، باتوجه به گرمی هوا پاساژگردی برای خرید و رستوران برای شام بوده. اگه هوا اینهمه گرم نباشه حتماً پارک هم میشه رفت.
برای رستوران هم به نظر من بهتره یه جای شلوغ رو انتخاب کنی. من یکی که دوست ندارم تو یه جای ساکت و آروم یهو بچه ام جیغ بکشه و همه برگردن طرفم که یعنی "ساکتش کن دیگه!". یه رستوران شلوغ پر از بچه های فسقلی جای مناسب تریه!
2805
باید یک کم تفریحاتت با قبل فرق کنه دیگه!!!!
مثلا با بچه تا یک سنی نمی تونی سینما بری اما پارک رستوران گردش و سفر می شه رفت هرچی بچه ت آروم تر و منعطف تر باشه راحت تری .

از حالا نگران این چیزا نباش بذار پیش بیاد کلا بچه زندگی رو خیلی خیلی تغییر میده!
اصلا رو گرفتن یا نگرفتن شیشه تعصب نشون نده. گاهی لازمه که حتما شیشه بهش بدی و اگه از اول عادتش ندی مثل من خونه نشین می شی.
و چون او حسابرس است,سکوت و خنده و رضایت عین بندگی تقرب یافته و خود خدایی است
مامانای مهربون از اظهار نظراتتون متشکرم من الان درسم تموم شده و حامله شدم و فکر می کنم کار کردن در کنار بچه داری هم برایم خیلی سخت است. ولی الان مدتی است از خانه نشینی خسته شده ام دلم تنوع و تفریح می خواد. شوهرم هم خیلی فرصت نمی کند جایی برویم. خودم باید به خودم حال بدم. چه پیشنهادهایی برای خوش بودن دارید؟
به نظره من با بچه هم میشه بری گردشو تفریح .

پارک خیابون پاساژ هرجا دوست داری. من با پسرم خیلی وقتا شده بیرون میرم و اصلانم اذیتم نمیکنه .

ولی به نظره من حتما حتما به شیشه عادتش بده .

من اگه پسرم شیشه نمیگرفت دیوونه شده بودم تا حالا .

خیلی وقتا شده میذارمش 2-3 ساعت پیش شوهرم و خودم میرم بیرون .

پسرم 10 ماهشه .

دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
من که فعلا بزرگترین تفریحم دختر کوچولومه نمی دونم درسته یا غلط ولی فعلا ترجیح میدم خیلی این ور

اون ور نرم چون خودم وقتی بچه بودم خیلی مسافرت میرفتیم و من همیشه آب و هوا عوض میشد و وایییییی

گلاب به رو تون اسهال و استفراغ ... هیچ جا بهتر از آرامشی که خونه داره نیست

البته برای اینکه آدم ندیده و وحشی نشه (!) شبا که هوا بهتره و خلوت تر میبریمش بیرون پاساژ و سوپر و از این

حرفا... خدا رو شکر تا اینجا همه چیزش خوب بوده و خیلییییییییییی هم اجتماعیه!

ترجیح میدم از این خونه به اون خونه هم نبرمش چون هر جا میبری می خوان بغل کنن بوس کنن و متاسفانه

این فرهنگ بوسیدن از بین نرفته ... ای کاش همه بدونن بوسیدن بچه زیر دو سال خطرناکه

پارسال خوب بود به خاطر آنوفولانزای خوکی مردم روبوسی نمی کردن اما دوباره شروع کردن!
اطرافیان من منوخیلی از این ترسوندن که نمی شه با بچه جایی رفت و کاری کرد و از این جور حرفا منم یکم به هم ریختم چون فکر می کنم آدم تو شرایط دشوار بیشتر به تفریح نیاز داره.
سلام

راستش با بچه مدل تفریح کردن خیلی فرق میکنه... مثلاً من و همسرم دائم مهمونی برو و برون برو تا نصف شب بودیم، خوب از وقتی بچه دار شدیم، نرفتیم. حتی مهمونی و تولد هایی که از 8 شب ببعد هستن هم نرفتیم یا به نوبت رفتیم، چون خیلی رو خواب بچه حساسیم، پسر ما باید بین 7:30 تا 8:00 بره تو رخت خواب. من هم خیلی خیلی حساس بی مورد بودم، اصلاً اجازه نمیدادم کسی ( بجز همسرم)پیش پسرم بمونه ما بریم بیرون، با اینکه مادر شوهرم طفلک خیلی دلش میخواست من با نوش تنهاش بزارم

اما چون من خیلی حساس بودم نمیزاشتم. الان هم پسرم 2 سالشه، تازه تازه، 2-3 ماهه که میزارمش شبا پیش خانواده همسرم و میریم باهم بیرون، تازه هنوز هم کلی دلم شور میزنه و زیاد بهم خوش نمیگزره!

ولی پارسال و اینها میزاشتم پسرمو پیش همسرم با دوستام میرفتم بیرون، یا با پسرم و دوستام ( اگر همسرم نمیتونست بیاد) میرفتیم مسافرت 2-3 روزه.. کلاً با بچه میشه خوش گزروند، ولی در درجه اول باید راحتی بچه رو درنظر بگیری.. مسافرتای ما همیشه مثل کمپینگ بود و تو چادر الان مجبوریم بریم هتل.

ولی کلاً با بچه میشه خوش گزروند فقط مدلش تغییر میکنه.
(ببخشید غلط املایی دارم خیلی بخاطر فارسی نویسمه)

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بچه ها. از همفکری همتون متشکرم.
پارمیدا جون تجربیات خوبی را در اختیارم گذاشتی من هم به این فکر می کنم که وقتی بچه ام از اب و گل در آمد مثلا همان 2 سالگی به بعد پیش مامانم بذارمش و گاهی اوقات با دوستام برم تفریح کنم.
راستی این عکس پسر نازته؟ چقدر خواستنیه.
سلام دوستان
چه تاپیک خوبیه.

منم خیلی دوست دارم بدونم چطوری میشه نی نی مون تفریحمون بشه که به خومون هم خوش بگذره؟

البته نی نی من هنوز بدنیا نیومده ولی ترجیح میدم اوقاتی که لا اون میگذرونم بهترین باشه و به خودم هم خوش بگذره.

بعضی مامانیی که همه اش میگن نینی اذیتمون میکنه خسته شدیم میزارنش خونه این و اون که راحت بشن اعصاب منو خرد میکنن البته نمیدونم شاید هم چون هنوز نیومده این حس رو دارم و اگه بیاد نظرم عوض بشه
سلام درسته بقول مامانه من آدمی که بچه داره باسد 2 سال بشینه خونه تا بچه بزرگ بشه ولی با این منوال بهت توصیه میکنم تا وقتی کوچولوت چهار دست و پا نکرده همه کار میتونی بکنی
خوب من پسرم رو پیش مامانم میزاشتم و میرفمتم خرید و استخر چون خیلی علاقه دارم و تو این 1 سال هم 2 بار مسافرت داخلی داشتم ولی الان که راه افتاده مهمونی هم کمتر میرم . موفق باشی
2810