2777
2789
عنوان

شوهرایه شما هم اینجورین.......؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3696 بازدید | 24 پست
شوهر منم اینحوریه . الان من خودم هر وقت می خوام برای خودم خرید کنم واسه اونم می خریم . اونم عادت کرده . میگم تا نخری منم نمی خرم چند بار قهرم کردم که دیگه الان قبل از اینکه از خونه بیایم بیرون شرط میکنم اونم گوش میده .
عزیزم شوهر منم دقیقا همین طوره. باور میکنی یه چند وقتی من نرفتم براش پیرهن بگیرم گفتم خودش بره بگیره. هی هم بهش گفتم امروز که رفتی بیرون برا خودت اینو بگیر اونو بگیر ولی اخری دیدم داره لباسش پاره میشه با همون لباس میاد بیرون ابروبریه دیگه رفتم خودم گرفتم براش!!!!!!!!!!!!!!!!!
ادمو دق میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من برا خودش سنگ تموم می ذاره. هر موقع میره خارج از کشور خفه میکنه خودشو . یک چمدان پر لباس برا خودش می گیره قربونش برم . همه چی باید مارکدار باشه. برا من و بچه ها هم می خره. ولی برا خودش چند برابر.از عینک و ادکلن و گوشی و لب تاب جدید و ... هم که نگو. خلاصه خیلی خودشو تحویل می گیره و قیمت هم نمی گه که من حرص بخورم...
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
شوهر من هم همینطوریه. مجبورش می کنم برای خودش لباس و کفش بخره. اگه مجبورش نکنم مثلا یقه پیراهنش پاره و رفته میشه با همون میاد بیرون آبروی منم میبره. پیش مشاور هم رفتم البته نه فقط برای این مورد اما این رو هم از مشاور پرسیدم. مشاور با شوهرم هم صحبت کرده بود. به من گفت این ریشه توی دوران بچگیش داره. چون پدر و مادرهای ما به بچه میگن باید مواظب وسایل و ... باشی تا زود خراب نشه وقتی بچه ها بزرگ میشن این توی ذهنشون می مونه و اینکارو یکجور فداکاری در حق همسر و فرزندهاشون می دونند و سعی می کنن به بهترین نحو انجام بدن. در حقیقت با اینکار دنبال جلب محبت همسر هستند.
شوهر منهم واسه خودش خوب خرید میکنه.یعنی به ظاهر خودش خوب میرسه . من که خیلی راضی هستم.سخت

پسنده و هر لباسی و نمی پوشه و برای من و دخترم هم هر لباسی و نمی پسنده.خیلی دنبال مارک نیست ولی اگه

مجبور باشه کلی خرج میکنه تا لباس مورد علاقه اش را بخره.از اون بیشتر به ماشینش میرسه . همیشه ماشینش برق

میزنه!

یه وقتایی میریم بیرون و کلی لباس میخریم .

بقول خودش "هر وقت لباسهایش کهنه میشن افسردگی میاد سراغش !"

من دوست دارم که مرد به خودش برسه. باید اینجور مردا رو تشویق کرد تا به همین رویه ادامه بدن .
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است.
سلام بچه ها شوهر من اول همه چیزو برای من و دختر 10 ماهمون می خواد بعد خودش اما خداییش خوش تیپه ها
من شقایق زنی با دغدغه های فردی و اجتماعی زنی از جنس باران و حوا ، از دیار اسمان و مادر دختر دوست داشتنی ام باران هستم