2777
2789
عنوان

شوهرایه شما هم اینجورین.......؟

3696 بازدید | 24 پست
گاهی از این اخلاقش تا حد انفجار میرم....شوهرم هیچوقت برایه خودش خرید نمی کنه حتی با اینکه میدونه احتیاجش داره تو این چند سال زندگی مشترک همیشه من براش خرید کردم با اینکه برایه من و پسملم هیچی کم نمیزاره ولی این اخلاقش منو بدجور ازار میده دلم میخواد برایه خودش هم همه جوره سنگ تموم بزاره...........

چیکار کنم تا این اخلاقشو کنار بزاره ؟؟؟؟ بارها منم خودمو زدم به اون راه تا بره و خودش وسایل مورد نیازشو بگیره ولی فایده ای نداشته.....همیشه باید بهش بگم اینو بگیر تا برایه خودش بگیره...........

لطفا تجربیاتتون در اختیارم بزارین...........مرسی
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من که اصلا برا خودش خرید نمیکنه هر چی بهش اصرار میکنم میگه لباس دارم همون خوبه بسه. اگر هم من براش بخرم عصبانی میشه ولی من برای خودم زیاد خرید میکنم. هر مردی یک اخلاق خاصی داره.
شوهر من هم همینطوریه ...به خودش سخت میگیره و برای ما نه.اما من همیشه به موقعش میبرم و با سلیقه خودش و خودم خرید میکنیم.جالبش اینجاست که حتی برای خرید کادو برای مامانش یا به هر مناسبتی برای خونوادش هم من باید زورش کنم.تو مغازه جوری مخالفت میکنه که وقتی میگم برای مامانش یا خواهر و برادرش میخریم فروشنده تعجب میکنه که من اصرار میکنم و اون انکار.
چه بهتر دیشب با شوشو رفتیم لباس پاییزه بخره اونقدر گشتیم ولباس دیدیم که بالا اوردم ههههههههه
غیر لباسش بقیه چیزارو من براش می خرم
خوش به حال انارها و انجیرها..... دلتنگ که می شوند..... می ترکند.
روح سبز شوهر من بیشتر اخلاقش شبیه همسر شماست. در زمینه خرید برای خانواده اش هم گاهی که اون پیروز میشه بد جور آبروی من میره. شما فامیلش دقیقا به زبون میارن. هرچی هم بگم قصد خرید داشتم کی حرف منو باور میکنه.
مثل شوهر من.......................الهی بگردم که یه جوراب نمیخره یعنی وقت نداره.............ولی من سلیقه ش رو میدونم .........اصلا هم ایرادی نیست .هر چی میخرم کلی تشکر میکنه وتعریف میکنه
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
باز خوشحال باش که بهش بگی میره می خره، من خودمو می کشم که یه چیزی برا خودش بخره و نمی خره، خودم هم جرات نمی کنم براش چیزی بخرم! هم خیلی حساسه، هم سایزش یه جوریه که حتما باید قبل از خریدن امتحانش کنه. :(
شوهر منم همینطوری

نتونستم تو این 4 سال عوضش کنم

دلیلش هم این که از بچگی مادرشون برای شوهرمو همه برادر شوهرام خرید میکرده الانم اون ذهنیت رو داره که مثل یه مادر من براش خرید کنم

تازگی ها به زور می برمش خرید هههههههههههههه اونم با چه مکافاتی منم دیگه بیخیال شدم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر بحق سیده زینب سلام الله علیها
بابا این که خوبه . همسر من خیلی به خودش میرسه اینقدر هم وسواسیه که نگو . باور کن دوست دارم برای مناسبتی چیزی براش بخرم. ولی آرزو به دلم مونده عوضش نکنه. من که فکر کنم اگه بخوام جوراب هم براش بخرم باید با فروشنده شرط کنم به شرط تعویض بهم بفروشه وگرنه رو دستم باد کرده.
2810