2777
2789
عنوان

کیا تاالان بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 57 پست
نشنیدم و اصلا هم نخوردم والا

اگه مثل اینی که من خوردم کپک زده نباشه خیلی خوشمزه ست.

حتما امتحان کن😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مثل اینی که من خوردم کپک زده نباشه خیلی خوشمزه ست. حتما امتحان کن😘

الان سرچ کردم حتما میخرم

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
الان سرچ کردم حتما میخرم

خریدی با چایی بخور بیشتر میچسبه♥️♥️♥️

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
چمیدونم همچین گفت الله و اکبر دلدرم شروع شد دارم استغفار میکنم😑😑😑😑😕😕

قرص دیفنوکسیلات برای بند اوردن اسهاله ولی بخاطر جز اتروپینی ک داره دل دردا رو هم خیلی خوب تسکین بده ...واقعا واجبه ازش خونه داشته باشی بخر و استفاده کن وقتی دل درد داری یکی بخور

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

سحری داشتین چی بود

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
قرص دیفنوکسیلات برای بند اوردن اسهاله ولی بخاطر جز اتروپینی ک داره دل دردا رو هم خیلی خوب تسکین بده ...

ن فکر کنم دیگه واقعا قرص لازم شدم 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
ن فکر کنم دیگه واقعا قرص لازم شدم 

دی سیکلومین برای دلدرده نداریش هیوسین نداشتی دیگ استامینوفن😅 ولی خب تجویز ما کلا قرص دی سیکلومینه

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
دی سیکلومین برای دلدرده نداریش هیوسین نداشتی دیگ استامینوفن😅 ولی خب تجویز ما کلا قرص دی سیکلومینه

چون بیشتر زیر شکمم بود هیوسین خوردم 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی