2777
2789
پسر من دو سال و سه ماهشه....همش تو خونه حوصله اش سر میره...میخواد بره بیرون....اصلا بلد نیست خودش رو سرگرم کنه....اگه من به بازیش بگیرم ، بازی میکنه ...ولی نمیدونم چه بازی باهاش بکنم
تا شقایق هست، زندگی باید کرد
با امیرعلی نقاشی میکشیم یا کتاب قصه واسش میارم، و چون اگه داستانش رو بخونم متوجه نمیشه از روی عکساش واسش یه چیزی میگم یا با عروسکا باهاش حرف میزنم
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمار و نمیدونم اما من 7تا خواهر زاده دارم ...جوری بارشون آوردم که با بیل بزنشون آخ نمیگن...از یکسالگی باهاشون بازی های خشن کردم...همشون هفته ای یکبار میان خونه ما 3تاشونم 1روز درمیون خونه ما هستن..انقد زدمشون استخوناشون عادت کرده....بیشتر حرکت های رزمی روشون امتحان می کنم ا این حال عاشق کتک خوردن از من هستن....احترامم رو هم کامل دارن چون کنترلشون کردم...همه هم از این روش تربیتی من خوششون میاد 😊😊😊😊یکیشونم هست که تا من نزنمش مشقاش رو نمی نویسه ...بخاطر رضای خدا میزنمش..اونم با خنده مثل اوسگولا بعد سیر شدن از کتک مشقاش رو می نویسه....بیشتر باهاشون بازی های هیجان انگیز کنید و ببریدش بیرون تا اجتماعی و قوی بار بیاد(اگه پسره)...اگه دختره بهش دخترونگی رو یاد بده و باهاش بازی هایی فکری بکن....راستی یادم رفت بگم خواهر زاده دخترم که الان 9 سالشه پسرای کوچکه رو میزنه و کل محله از دستش شاکی هستن خخخ(حلال زاده به داییش میره)😊😊😊
دختر من عاشق قایم باشک بازیه.عمو زنجیر باف خونه سازی .......
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-