2777
2789
من به امید خدا می خوام امسال ارشد رشته سم شناسی وزارت بهداشت شرکت کنم؛کسی هست که شرایط مشا بهه من داشته باشه ؛ممکنه با هم بهتر تلاش کنیم
من هم میخوام فیزیو بخونم شاید با هم رفرنسهای مشترکی داشته باشیم منم دنبال پایه میگردم.رفرنسهای فیزیو :بیو .فیزیو .زبان.جانور شناسی
شما چه چیزهای باید بخونی
راستی من دوست دارم کتابها و جزوه های یک موسسه ی خوب را بخرم شما نمیدونید توی رشته های ارشد پزشکی کدوم موسسه معروف تره؟
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
سلام من سری کامل جزوات ارشد پارسه کامپیوتر +کتاب هوش مصنوعی رهنمون+کتاب پایگاه داده و سیستم عامل مقسمی+معماری پوران پژوهش +جزوه دست نویس سیستم عامل مقسمی رو برای فروش گذاشتم 60 هزار تومن.کسی خواست ایمیل بزنهm_majool@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.