2777
2789
عنوان

متاسفانه این سایت پرشده از تاپیک های مزخرف و جفنگیات

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

بذار برسی بعد ایراد بگیر

ثانیا این سایت با وجود آزادی هایی ک توی ثبت پست داره یکی از سالم ترین سایت هاست و برعکس این آزادی نقطه امنی برای خانم های جامعه و درد دلهاشون ایجاد کرده

مادر شوهر و خواهر شوهر رو جا انداختی

اوه اوه راس گفتی خواهر...😚😚😍😉

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 

اول شما خودت یاد بگیر هرجایی به چ علت ساخته شده شما اومدی تو نی نی سایت اسم خودتو گذاشتی بورس باز و وارد یه سایت با مسائل زنونه شدی این خودش ینی درک ضعیف شما از هرموقعیت

ثانیا سالهاست این سایت تکیه گاه زنان آسیب دیده جامعه له هر طریفی بوده و حتی دربسیاری از موارد فرهنگ سازی کرده

پس سعی نکن با کلمات قلمبه سلمبه توجه ها رو به خودت جلب کنی گه ما بیشتر تو بلدیم این حربه ها قدیمی شده داداچ

راضی نیستی هررررریییی

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

حالا یکی از تاپیکا زده همسرم براش مهم نیست دوس پسربگیرم 

😃😃بعداز5دقیقه سریع یه تاپیک دیگه میزد عجباااا...بعضی جیزا اصلا نباید به زبون بیاری باعث ترویج بی عفتی و...درجامعه میشوند درسته کسی نمیشناسه طرفو ولی خودشون باید درکشون تااین حد برسه اینجا جاش نیست

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی