2777
2789

سلام و عرض ادب 

متاسفانه این سایت پرشده از تاپیک های غیر ضروری و بی محتوی که شاید روزانه بخش وسیعی از اوقات کاربران در اینها صرف میشه . شاکله ی این سایت بر مبنای آموزش و حل مشکلات خانواده و راهنمایی در موارد ضروری و مشکلات لاینحل خانوادگی هست که شاید ایجاد یک تاپیک بتواند کمکی به حال خانواده باشد از جمله مشکلات جسمی و روحی کودکان و ... 

اما متاسفانه هر ثانیه یک تاپیک ایجاد میشه با محتوی بدرد نخور و غیر ضروری از جمله " دیشب من و شوهرم " " بابام اینستاگراممو دید" " خواهرم یه دفه اومد خونه ی ما"  و ... 

امیدوارم مدیریت محترم سایت در این مورد چاره اندیشی کند و به هر کاربری اجازه ایجاد تاپیک داده نشود یا اینکه قبل از نشر تاپیک یک نظارتی بر محتوی اون صورت بگیره و پس از تایید اجازه نشر و فعالیت داده بشه . باتشکر فراوان

سرگرمیه دیگه😕😕

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی🍁🍁🍂🌾دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود☔🍁🍁دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در سلیقه شما نیست ولی شاید همینا گره گشای کس دگ باشه،اینکه دغدقه شما این چیزا نیست معنی نداره ک مشکل دیگران هم نباشه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

اکثرااا هم خیانت یا دوس پسر😂😂

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
اکثرااا هم خیانت یا دوس پسر😂😂

مادر شوهر و خواهر شوهر رو جا انداختی

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بخش نظرات فقط یه محیط کاملا سرگرم کننده شده اگر اطلاعات خاصی مد نظر دارین میتونین ب بخش کیلینیک و مجله و غیره مراجعه کنین

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
2810