2777
2789
عنوان

میخوام اگر بشه یک کسب و کار راه بندازم لطفا من راراهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 29390 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان پارسا جونم فکر میکردم مغازه داری کار راحتی باشه میشه لطفا کتابی در این رابطه بهم معرفی کنید
البته هنوز نتونستم خودم را راضی کنم که کامل توی مغازه باشم شاااااید شاگرد بگیرم
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
بله شکلات جان ماهی 1 ملیونسودشه حالا اون فامیل ما دختر مجرده خیلی توقعی نداره اما به نظرم به درد خانواده نمیخوره....
اگه مصممی که مغاذه دار شی باید به نظرم با چند تا مغاذه دار های کوچتون یا محلتون مشورت کنی ببینی نیاز اونجا چیه؟ از نظرات چند نفر شاید یک چیزی ایدت شه....
من کتابای بازاریابی زیاد توی بازار دیدم ولی چون تا حالا نیازی بهشون پیدا نکردم نخوندم!
فکر میکنم کتابای برایان تریسی و امثال اون خوب باشن
یه نصیحتی بهت بکنم
انتظار نداشته باش یه شبه ره صد ساله بری شاید یکی دوماه اول سود زیادی نداشته باشی که هیچ گاهی ممکنه از جیب بخوری!
توی کتاب اصول سرمایه گذاری وارن بافت (شاید اینم بدردت بخوره ولی بیشتر در مورد بورسه ) میگفت برای رسیدن به سود زیاد باید هزینه ش رو بپردازی
تا راه و چاه کار رو یاد بگیری و شناخته بشی طول میکشه نباید ناامید بشی
قبل از اینکه اصلا کاری رو شروع کنی بهت پیشنهاد میکنم کتاب از معتاد به پول به پولدار سالم رو هر چه سریعتر تهیه کن و مطالعه کن خییییییییییلی بدردت میخوره !
این کتاب در مورد سامان دادن به وضعیت مالی زندگیه !
به نظر من مفید ترین کتاب مالی هست که خوندم و بدرد همه افراد میخوره
لباس زیر باز بد نیست و لباس خواب ... اما همونطور که بچه ها گفتن 2 3ماههی سودت خیلی کمه نگران نباش و خوبیش اینه که اجاره مغاذه قرار نیست بدی این خودش کلی امتیاز و اصلا استرس نداره فقط میمونه تهیه جنس که اونا اوالاش باهات نقد کار میکنند تا خوش حسابیت بهشون ثابت شه بعد چک قبول میکنند .تو جمهوری میتونی جنس های خوب و خارجیتو تهیه کنی تو بازار بزرگ هم جنس های متفرقه ات رو .
ان شا الله موفق باشی
من بوشهر زندگی میکنم بهم گفتن برای جنس برم بندر گناوه.وبعد که کار گرفت چین
و فکر جنس اوردن از دبی را نکنم که اونجا گرونه
اگه تهران بیام جنس بهتر گیرم میاد یا برم همین گناوه خودمون جنس بیارم
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
2810