2777
2789
عنوان

میخوام اگر بشه یک کسب و کار راه بندازم لطفا من راراهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 29390 بازدید | 62 پست

سلام

یه سایتی بهتون‌معرفی میکنم که با وارد کردن ۳ عدد ۱۰ سنت میگیرن و به صورت نامحدوده اینم لینک سایته

https://ikemoney.xyz/777807528618723/

و بعد از اینکه ۱۵۰ دلار درآمد داشتین میتونین از طریق بیت کویین و ... هم برداشت کنین

کسانی که جویای کار خوب و مطئن هستند (بانوان و اقایون محترم )  چه تهران چه عزیزان شهرستان یک پیشهاد کاری دارم براشون موسسه پرستاری مهرگان کارشون استخدام پرستار سالمند،کودک،بیمار در منزل و بیمارستان هست عزیزانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتونند به موسسه مهرگان مراجعه کنند(دقت کنید کنید این کار نیاز به مدرک تحصیلی و سن خاصی نداره) 09197297120_77687591_77687596 درآمد کار از 5 تا 10 میلیون هستد (بدون نیاز به سرمایه )دوستان شهرستانی فقط کافیه تماس بگیرند تا در همان شهر خودشون کار معرفی بشه بهشون

برای کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر به سایت ما مراجعه کرده و یا از طریق پست الکترونیک با ما در ارتباط باشید:

وب سایت   :

پست الکترونیک : info@

تلگرام : @info_mehregan

ایستاگرام : @emehregan1_com

(هدف ما کمک به خلق است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.