2777
2789
من  بیشتر نگران قدشم. الان قدش ۱۴۵ اگه پریود شده باشه دیگه قد نمیکشه. با اینکه ژن قد بلند هم دا ...

من 164

شوهرم 184

دخترم الان 172 متوقف هم نشده فعلا 😂یه ورزش بفرست بره مال من حدود یکی دوسال بسکتبال رفت البته مرتب نه، پراکنده میرفت 

من 164 شوهرم 184 دخترم الان 172 متوقف هم نشده فعلا 😂یه ورزش بفرست بره مال من حدود یکی دوسال بسکتب ...

داروی خاصی نمیخوره؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قد دخترتون موقع پریودی چقد بود

160 حدودا، دقیق یادم نیست ولی تو این دوسال که از پریود میگذره همش افزایش قد داره چون تو مدرسه ام معلم ورزش چک میکنه قد و وزنشون رو، این همش میاد با ذوق بهم میگه مامان مثلا دو سانت یا سه سانت دیگه ازت زدم بالا، چون خوشش میاد که از من بلندتر شده همش با من مقایسه میکنه قدشو 

160 حدودا، دقیق یادم نیست ولی تو این دوسال که از پریود میگذره همش افزایش قد داره چون تو مدرسه ام معل ...

یعنی امیدی هست بعد از پریود قد بکشه؟

؟؟؟

عزیزم میتونی ببریش دکتر ولی فک نکنم عفونت باشه

مادر من به امید اینکه ژن قد بلندی رو دارم بعد پریود من رو نبرد دکتر تو مثل مادرم فکر نکن. وقتی بری دکتر که سر خود بهت دارو نمیده اول ازمایش میگیره با یه عکس از مچ دستش بعدش میگه میتونه رشد کنه یانه و اینکه دارو نیاز داره یا نه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم میتونی ببریش دکتر ولی فک نکنم عفونت باشه مادر من به امید اینکه ژن قد بلندی رو دارم بعد پریود ...

الان قدت چنده؟ بعد از پریود اصلا قد نکشیدی؟

الان قدت چنده؟ بعد از پریود اصلا قد نکشیدی؟

عزیزم وقتی پریود شدم ۱۶۰

بعدش شدم ۱۶۳

با اینکه خانوادم قد بلندن ولی من قد بلند نشدم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!