2777
2789
سلام
از بچه های دانشکده اقتصاد و حسابداری تهران مرکزی کسی اینجا هست؟
من ورودی سال77 رشته اقتصاد نظری و سال 82 اقتصاد انرژی هستم
یاد اون روزا بخیر خیلی خوش گذشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاسلام منم ورودی 79حسابداری بودم وخواهرزادم ورودی 86اقتصاد هنوزم بعضی وقتها باخواهرزادم اونجا قرار میگذارم ولی اعتراف میکنم مثل اون موقعا توان از پله بالا رفتنها (اون پله های جدا دختر وپسرها که توهرطبقه روبروهم درمیومدن ) روندارم ونفسم توپله ها مگیره ولی اکثر استادها وکادر دانشگاه همون قبلی ها هستند
سلام
این روزها که می بینینم دانشجوها از تو خونه هاشون و پشت اینترنت انتخاب واحد می کنند خنده ام می گیرد

سال 77 تا 81 که من دانشجوی لیسانس بودم انتخاب واحد جریاناتی داشت
حدود ساعت 4 صبح می آمدیم جلوی درب بسته دانشگاه و اسم خودمون و رفقا را روی کاغذ کلاسوری می نوشتیم
البته تنها نبودیم چون ماموریم شهرداری هم مشغول کار بودن
این انتخاب واحد تا ساعت 11 -12 طول می کشید بعد هم که انجام می شد تازه می فهمیدیم که امتحانات پایان ترم باهم هستند و کلاسها با هم تداخل دارند و از این برنامه ها....
و دوباره این برنامه برای روز حذف اضافه تکرار می شد
بر و بچه های 76-77-78 آقای جاویدان را یادتون می آید
این آقا خیلی خاطر خواه داشت آن موقع 27-28 ساله بود ولی عالی درس می داد و جدی بود
یه ترم با ریش و سبیل بود و تریپ بسیجی ترم بعدش همه را زد و قرتی شد بعدش هم قاچاقی رفت انگلیس
2810