2777
2789

سلام و ارادت

عبادتهاتون قبول🌷

تاپیک های قدیمیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار و کارشناس الکترونیک و از همه مهمتر عاشق تعمیرات از کوچوکی😄

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یک سوال من گوشیم جی ۷ کور هست مدتیه هنگ میکنه یعنی وامیسته برا چنددقیقه علتش چیه؟؟

سلام

تا به حال فلش شده؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گوشی جی وان دارم عیبش اینه که وقتی شارژش به 30 میرسه اگه نزنیم به شارژر خاموش میشه میتونید قیمت فروشش رو بگید؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
فلش نه

ببینید ۹۹ درصد با فلش حل میشه و نرم افزاری هست.

مگر اینکه با فلش و بعد اون این موضوع رفع نشه

سلام گوشی جی وان دارم عیبش اینه که وقتی شارژش به 30 میرسه اگه نزنیم به شارژر خاموش میشه میتونید قیمت ...

سلام 

وقت بخیر

اگر تعمیر نرفته قبلا ۵۰۰ هزار تومن

سلام  وقت بخیر اگر تعمیر نرفته قبلا ۵۰۰ هزار تومن

نه تعمیر نرفته

مرسی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
یه گوشی نوکیاساده دارم بایه گوشی هاوایی چندمیخوای😂😁😀

سلام

عکسشو محبت بفرمایید خریداری میشه🌷