2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
سلام من سامسونگ گرند پرایم دارم...سالمه کار میکنه...فقط باطریش خالی میکنه زود...چند میخرینش؟

سلام

حدود ۶۰۰

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام حدود ۶۰۰

عه مرسی با شوهرم هماهنگ میکنم بهتون زنگ میزنم....راستی گوشی شوهررمم هست اونم همینه فقط یه بار تاچ اش رو عوض کرده اونم میخرین؟....جفتش چقدر میشه؟

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه مرسی با شوهرم هماهنگ میکنم بهتون زنگ میزنم....راستی گوشی شوهررمم هست اونم همینه فقط یه بار تاچ اش ...

جفتش رو ی تومن

عکسشو محبت کنید بعدا 

در خدمتم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام 

میخواستم بدونم شیائومی نوت ۸هندزفری داره؟یابایدهزینه جداکنم نصب کنم واینکه قیمت روزش رودارید ؟ممنون میشم راهنماییم کنید 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

یه سوال دیگه یه تلگرام برای اندروید ۴هم لطفا معرفی میکنید خیلی ممنونم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
سلام  میخواستم بدونم شیائومی نوت ۸هندزفری داره؟یابایدهزینه جداکنم نصب کنم واینکه قیمت روزش رود ...

بله هندسفری همراهشه

قیمتش تو دی جی کالا هست بزرگوار

بله هندسفری همراهشه قیمتش تو دی جی کالا هست بزرگوار

قیمت دیجی کالارو میدونم اما بابیرون متفاوته بیرون میگن رنگ سفیدش۳۴۰۰ابی ومشکی ۳۸۰۰

قیمت دیجی کالارو میدونم اما بابیرون متفاوته بیرون میگن رنگ سفیدش۳۴۰۰ابی ومشکی ۳۸۰۰

اینجا قیمت ۳۷۰۰ قیمت دادن

در کل همین حدوده

گارانتی و رنگ مهمه

اینجا قیمت ۳۷۰۰ قیمت دادن در کل همین حدوده گارانتی و رنگ مهمه

ممنونم