2777
2789
عنوان

با درنظرگرفتن محاسن و معایب شوشوها........

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 27 پست
لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو
لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو
................ هههههههههههههههههههههههههههه

بستگی به ظرفیت خودتون و همچنین ظرفیت همسرتون داره

ممکنه رفتاری در نگاه شما بد باشه اما بتونید تحمل کنید و با صحبت کردن حلش کنید
یا ممکنه رفتاری در همسرتون باشه که شما حدس بزنید بخاطر ( ببخشید )‌ بی ظرفیتی یا کم ظرفیتی ایشون ( و باز هم معذرت میخوام ) و یا خودتون در اون زمینه خاص ،‌ بعدها منجر به بروز مشکل بشه

به هر حال شناخهت صحیح طرفینت از هم میتونه راهکارهای زندگی مسالمت امیز رو نشون بده
بازم تاکید میکنم
مهمترین مسئله اول شناخت ،‌دوم گذشت و سوم اعتماده
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از باباحجت به خاطر راهنمایی خوبشون
همسرمن هزارتا خوبی داره ولی بی کلاس بازیش پدرمو در اورده ،ترجیحا دوست ندارم باهاش توی یه جمع حاضرشم
می ترسم بهش برسم و درستش کنم پس فردا برای خودم دردسر شه!!!!!
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
اخه میدونی حرصم درمیاد که داره پله های ترقی رو دوتادوتا میره بالا
و من دارم تو خونه بچه داری میکنم و البته درسم می خونم
درضمن مسولبت خرید و فروش و ...همه چی با منه
و ایشون فقط سرکارمیرن و شب میان خونه
تازه طلبکارن و همه پیشرفتهاشونو مدیون خودشون می دونن
منم موندم چی کار کنم اینم یکی دیگه از معایبش
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
همسرررررررررررررررررر من بهترین همسر دنیاستتتتتتتتت خیلی خوب و مهربونه همیشه تو دلم واسش دعا میکنم البته بعد از این که بچه دوممون دنیا بیاد اینجوری شده یه سه ماهی هست البته قبلن هم خوب بود اما حالا خیلی بهتررررررررررر شده از خدا میخوام که همه اقایون خوب باشن و همینجور خانوم ها تا زندگی به کام باشه
خیلی خصوصیات خوب داره مثل مهربونی مثل اینکه تا نیام سر سفره غذا نمی خوره احترامم رو پیش همه نگه می دارهو... اما دقیقا دقایق نود مهمترین کارهای زندگیم انرژی منفی میده و اعصابمو بهم میریزه بعد که میبینه اوضاع خرابه به ناز ونازکشی وببخشید ببخشید می افته از این کارش واقعا بدم میاد

یکی نیست بگه مجبوری اشتباه کنی هر دفعه هم عذر خواهی کنی!!!!
خدایامتشکرم ودوست دارم