2777
2789

والا وقتی آرایشگاه  ها باز   کردن

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی مردم خودشون برای خودشون و هم نوعشون ارزش قائل نیستم چرا ...... میترسم قطع دسترسی بشم

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
من نمی رم جون همسرم و خانوادم عزیزتره  حتی اگه اعلام کردن بازه مردم خودشون نباید بزن دیگه چاره ...

حالا سالن و پاساژ نون مردم اما دانشگاه و مدرسه ها اصلا واجب نیست

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
دانشگاها بخاطر خوابگاه و اینا فعلا باز نمیشه ، بعد از عید فطر 😅😅

نه رئیس جمهور تکذیب کرد 😂

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

از هر سه کرونایی یک نفر دچار اختلالات «بویایی» است

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی:

🔹به احتمال زیاد اختلالات ناشی از کووید ۱۹ برگشت پذیر است.

🔹نتایج بررسی ها نشان می‎دهد از هر سه بیمار مبتلا به کرونا یک نفر دچار اختلالات بویایی است.

🔹از هر چهار نفر بیمار مبتلا به کرونا یک نفر اختلال چشایی دارد.

🔸رابطه‌ای بین شدت بیماری، با اختلالات بویایی و چشایی ثابت نشده است.

♨️ کانال_آخرین_خبر♨️

@akharin_khabar_ir

http://eitaa.com/joinchat/2748579840Caf7782c2b3

یه درصد هم احتمال بدی این عوارضش دیگه خوب نشه باید به سلامتیت اهمیت بدی  بیاین همگی متحد بشیم اگه دانشگاه مدرسه و ... رو باز کردن نریم