2777
2789
عنوان

کسی IUD گذاشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46596 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضیه جون من با مامان امیرعباس بودم.
من خودم هم طبیعی زایمان کردم .
............
راضیه جون در این مورد به نظرم با دکتر مشورت کن که چقدر درصد ریسک دارهکه دستگاه با تغییر پوزیشن حرکت کنه ولی فکر کنم اگر سر جاش باشه این اتفاق نمی افته.
راضیه جون به نظر من اگر دستگاه هم گذاشتی به شوهرت نگو و بهش بگو از کاندوم استفاده نکن باشه ولی اجازه نداری از آب منی داخل رحم من بریزی باید حتما سریع آلت تناسلیت رو خارج کنی .(ببخشید انقدر واضح گفتم)
نباید مردها رو خیلی آزاد گذاشت اگر بفهمه دستگاه داری تازه راحت تر هم میشه.
من این کف رو که گفتی نشنیدم.ولی در مورد ژل اسپرم کش شنیدم که اگر با نظر دکتر دستگاه گذاشتی از اونم میتونی استفاده کنی
ببینید من این دستگاهو نذاشتم خواهرم استفاده میکنه
این دستگاه از آی یو دی کوچکتره و درد گذاشتنش کمتره و 100% و عمر دستگاه 5ساله هست.تا 5سال پری نداره بخاطر اینکه زمان تخمک گذاری هورمون پروژسترون یه% کم ترشح میکنه داخل رحم و به همین خاطر در% بارداری به صفر میرسه
فقط هزینش بالاتره
لطفا همدیگر را قضاوت نکنیم
2810