2777
2789
عنوان

کسی IUD گذاشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46595 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ای ایو دی گذاشتم.
خیلی درد نداره میشه تحملش کرد مثل معاینه ناحیه تناسلی هست فقط کمی طولانی تر و سوزش خیلی کمی داره .
به نظر من از هر چیزی مطمئن تره ولی باید مرتب چک بشه که سر جاش قرار گرفته باشه و تکون نخوره.
من که با وجود داشتنش با نزدیکی هام مشکلی ندارم.
اون پین هایی رو هم که تو بازو میذارن دیگه پزشکها توصیه نمیکنن و خوب نیست.
..................
ولی به نظر من باید با یه دکتر زنان در این باره مشورت کنی این طوری راحت تر تصمیم میگیری چون دکتر همه راههار و برات توضیح میده
باریکلا خانم هنرمند
چکار میکنی؟
من دلم لک زده واسه کامل کردن کارهام و کارهای جدید....اما اینجا اصلا جاشو ندارم
من تو زمینه هنرهای دکوراتیو(پتینه و تزئین ظروف شیشه ای و دکوپاژ و تکنیکهای ترک و...)کار میکنم
ساره جون خب پیش هر دکتری میرم میگه همه راهها خوبن و ....
ولی من با توجه به سابقه نزدیکی کردنهای شوشو و روشهاش و اختلاف سایز زیادمون خیلی وحشت دارم
تو رو خدا بهم نخندینا :همش میترسم بره یه جایی تو بدنم گیر کنه و مجبور شم با جراحی درش بیارم
ساره جون خب پیش هر دکتری میرم میگه همه راهها خوبن و ....
ولی من با توجه به سابقه نزدیکی کردنهای شوشو و روشهاش و اختلاف سایز زیادمون خیلی وحشت دارم
تو رو خدا بهم نخندینا :همش میترسم بره یه جایی تو بدنم گیر کنه و مجبور شم با جراحی درش بیارم
راضیه جون من آیودی دارم خیلی هم راضی هستم
دنیای مجازی اون بیرونه که همه توی یه قیافن، دنیای واقعی اینجاست همه بی ریا وخاکی ،کسی زخماشو نمی پوشونه، کسی اشکاشو پاک نمی کنه، کسی بغضش رو قورت نمیده
2810