2777
2789
عنوان

دولت به دوقلوها کمک هزینه نمیده؟

7496 بازدید | 16 پست
من دوقلو دارم و یکماهشونه و شیر خشک بهشون میدم. با توجه به سرسام آور بودن هزینه ها کسی میدونه آیا جایی هست که به دوقلوها کمک هزینه بده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا
دوقلوهای من الان 11 ماهشونه کدوم کمک هزینه؟ مگه تو این مملکت زندگی نمیکنید ؟

با هزار مکافات فقط بهداشت به یکیش کوپن شیرخشک داد. اونم هرماه بجای دوتا کوپن فقط یه کوپن میدن. اونم یه ماه هست یه ماه نیست. تازه هربار که میری یه نوع شیرخشک دادن. بعد شش ماهم که باید شماره 2 بدی، اینا همون شماره 1 میدن
پالیز جان اگه شیرتون کمه که به احتمال زیاد هم هست، اصلا واینسا که دکتر اجازه بده

ما همین اشتباه را کردیم و دکترا همش تاکید میکردن که شیر مادر. منم نداشتم

بچه های طفلیم از گرسنگی زردی گرفتن
تو بیمارستان بهمن سزارین کردم و خودشون همون شب بردن شیر خشک دادن. نان 1. الیته چون وزنشون کم بود باید پری نان میدادن. تا سه روز شیر نداشتم بعدشم انقدر کمه کمه میخوام کامل قطعش کنم چون خیلی خسته هم میشم
برو بهداشت ماهانه بهت میدن........حالا خودشون میدن یا بهت نامه میدن داروخانه دولتی رو نمیدونم ولی میدونم میدن
دوستان اگر کسی پایان نامه رشته های مدیریت (بجز مدیریت مال)و مهندسی صنایع خواست در خدمتم
سلام مامانی برو مرکز بهداشت پرونده تشکیل بده می فرستنت بهت کپن شیر خشک می دن که اول راهه اگه اشتباه نکنم شش ماه اول ماهی 8 تا قوطی بعد کم می شه تا یک سالگی هم بیشتر نمی دن البته به یه بچه می دن ها فکر نکنی برای دوقلو بیشتر می دن بعد اول راهه باید راه بیوفتی داروخانه ها ببینی کدومشون میارن بعد هم همش باید سر بزنی تموم نشه سرکپن رو گم نکنی که بهت نمی دن
خدا برات حفظشون کنه مبارکه
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
2810