2777
2789
عنوان

شمش طلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2903 بازدید | 4 پست
دوستانم
یه طلافروشه به من گفته میشه شمش رو به اندازه خریدتون برید و بهتون داد
راست میگه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می ترسم دروغ بگه !!
کسی تا حالا شمش خریده؟؟؟؟؟دراین زمینه کسی تجربه ای داره؟
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
خانومی اگه منظورتشمش طلای 24 عیاره نمی دونم اما ما پولمون به 200 گرم می رسید به همون اندازه شمش طلای کار شده خریدیم 18 عیار یعنی طلای کارشده رو آب می کنن و بصورت تکه های کوچیک مکعبی قالب می گیرن که به اندازه پولتون می تونید از اونا بخرین
شمش رو هر اندازه که بخوای سفارش میدی برات می سازن ولی پولت باید زیاد باشه تا حداقل بشه اسم شمش روش گذاشت وگرنه فرقش با سکه چیه؟ مثلاً یک شمش کوچیک اندازه یک پلاک با قطر نیم سانت حدود 6-7 میلیون تومن می شه.
خرید و فروش شمش هم نسبت به سکه و طلا خیلی محدود هست و هر کسی نمی خره فکر می کنم نماینده اتحادیه طلافروشان هست که شمش خرید و فروش می کنه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از فامیلامون بهش گفتم قرار از خارج برام بگیره .شمش 24 عیار .ولی نمیدونم که بعدا می شه اینجا آ بش کرد
اون گفت که تقریبا گرمی 80 تومانه . و روش هم به انگلیسی فقط کلمه ی شمش کار شده. نمیدونم اینجا چقدر اعتبار
داره. وایا اینجا چه قیمتیه؟