2777
2789
عنوان

دبستان دولتی یا غیر انتفاعی؟

2474 بازدید | 19 پست
نمیدونم پسرمو کجا ثبت نام کنم غیر انتفاعی پول زیاد میخواد مدرسه دولتی هم شلوغه میگن مدرسه هیات امنایی حوبه اصلا نمیدونم چی هست و کجاها هست
دولتی.غیرانتفاعی فقط بچه هارو پر توقع و لوس بار میارن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکلا خانوادمون این مدلیه که ابتدایی بچه رو میذارن دولتی،به دولتی قابل قبول ازراهنمایی میذارنش غیرانتفاعی اینجوری هم بچه لوس نمیشه و سالای اول بچگیشو با سختگیری تو درس و ..... هدرنمیده. از راهنمایی و دبیرستاتم که سطح علمی مدرسه مهمه میشه.
و خدایی که در این نزدیکی است ......
من خیلی حساس بودم برا مدرسه پسرم بهترین و معروفتری غیر انتفاعی ثبت نامش کردم پیش دبستانی ولی به این نتیجه رسیدم درسته بخاطر پول معلما همه کار میکنن اما 1.به خود معلما حق الزحمشونو اونقد زیاد نمیدن که انگیزه داشته باشن 2.معلمای جوون و بی تجربه داره دولتی هم که علی ماشالله بچه چپوندن تو کلاس دیگه پسرم رو شاهد ثبت نام کردم 1.معلمهای فوق العاده 2.کلاس خلوت حتی خلوت تر از غیر انتفاعی 3.مدرسه هوشمند
دختر من چهارساله دولتی میره . دونفره میشینن. سه تا کلاسه تو هر مقطع هرکلاس بین بیست و پنج تا بیست و هشت نفر. فعال بودن و خروجی تحصیلیش از دختر دوستم که چهارساله غیرانتفاعی میره با کلاس دوازده نفره بهتر هم هست. حواست باشه چه دولتی چه غیرانتفاعی جایی باشه که معتبر باشه . حتما با مادرهاشون مشورت کن.
2810