2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
من با یوفکا درست کردم و لایه لایه بهش کره آب شده با قلمو زدم و سه لایه درست کردم و البته یکی دوبار هم دو لایه شد
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غزاله با همون سایت تو آپلود کردمممممممممم
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
غزاله عکسای تو هم برای من باز نمیشههههههههههه . چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سالاد سیب زمینی قالبی:
پوره ی سیب زمینی ( سیب زمینی له شده و شیر و کره و کمی نمک)
یه مقدار از پوره رو با هویج پخته و زعفرونه
لایه دیگه پوره و کلم قرمز و رنگ خوراکیه
لایه آخر هم پوره و جعفری و شوید با رنگ خوراکی
مواد میانی هم که سالاد ماکارونیه: ماکارونی شکل دار - ژامبون- خیارشور- ذرت- شوید - سس مایونز
داخل قالب پلاستیک انداختم و لایه اول از پوره رو ریختم ، بعد سالاد ماکارونی و دوباره لایه آخر که با سبزی بود وقتی بر گردوندم روی قسمت تخمه های آفتابگردون و هم با رنگ دیگه تزیین کردم که برجستگیش بهتر دیده بشه.
آماده سازیش خیلی دنگ و فنگ داره ولی به میز غذا یا سفره ی مهمونی خیلی جلوه میده. از خانواده همون سالاد توپیه .
ولی چون قبلا سالاد توپی درست کرده بودم گفتم یه چیز جدیدتر بذارم.
من جریان این سس پاستای تو رو نفهمیدم . یعنی سس آماده پاستا هستش؟ مثل سوپ آماده؟
غزاله فکر کنم مثل شیرینی بشه . غذا نیست که لامصبببببببببب
حالا این حس تورو من نسبت به هندوانه دارمممممممممم
اصلا کل این پاستا آماده هست
میریز تو قابلمه و یا با آب یا با شیر
یا با کره یا با روغن و نیم ساعت بعد آماده هست

اما من غیر از اینا اگر چیزای دیگه هم داشته باشم میریزم
مثل قارچ
گوشت
پیاز داغ
فلفل
میگو
تکه های مرغ

این پاستا با طعم پیتزا و دودی و سبزیجات بهاری هست که من این طعم رو بیشتر دوست دارم
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید