2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
مرسی دوستای خوبم . یه بار دیگه امتحان میکنم و این نکته ها رو هم انجام میدم ببینم چی میشه .

غزاله چیش بد بود ؟ عم لوبیا؟ ادویه؟ یا ...
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شام امشب ما :
آپلود عکس رایگان و دائمی

نکته تزئین برنج :
چون بار اولم بود که میخواستم برنج رو قالبی در بیارم از این کاسه پیرکسا استفاده کردم ولی خیلیییییییییی راحت تر از تصورم در اومد . بدون هیچ زحمتیییییییی حتی به درد برنج های زیاد تو مهمونی هم میخوره
بهتر بود زرشک رو با برنج مخلوط نمیکردم و بعد از لایه زعفرونیم فقط دور تا دور لبه قالب رو زرشک میریختم و بعد برنج سفید رو میریختم . اونطوری خط قرمزش خیلی خوب خودشو نشون میداد .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
هانی امشب اهالی خانه را ترکوندی دیگه!؟ بـــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــه چه زرشکپلویی
نــــــــــــــــــــــــوش جــــــــــــــــونتون
طرز تهیه
کورن فلکس ساده
عسل
بادام هندی خرد شده
پسته خرد شده
کره 100 گرم
ابتدا کورن فلکس رو در کیسه میریزیم بعد با دست خرد میکنیم سپس در قابلمه ی عسل وکره ریخته شعله گاز رو کم میکنیم کورن فلکس را اضاف میکنیم خوب با عسل و کره مخلوط کرده سپس مغزها را اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم بعد کپسولهای کاغذی را تک تک میگذاریم با قاشق کورن فلکس را برداشته در کپسول میریزیم و میگذاریم سرد شود .
نوش جان===بهارخاتون
آپلود عکس رایگان و دائمی
ههههههههههه عمراً بتونین سوژم کنید . هیچچچچچچچچچچچ خبریییییییییییییی نبود . بنده کمردرد گرفته بودم و تعطیل شدددددددد . البته متاسفانه

علیرضا عاشق زرشک پلوئه . حتی بیرون هم سفارش زرشک پلو میده . دیس رو که گذاشتم سر سفره یه دفعه گفت آریااااااااا بیا ببین این چه خوشگلهههههههههه . این اولین باری بود که اینطوری ذوق زده شده بود . مخصوصاً که اونجا ناهار هم بهش عدس پلوی بدمزه داده بودن .
غزاله من لوبیا پلوی لیلا رو نخوردم . ولی بیشتر تفاوت ها توی ادویه هست . با مدل غذاهایی که از تو دیدم فکر میکنم که تو ادویه زدی ولی لیلا نزده . به خاطر همین اینقدر متفاوت بوده .

لیلا دست پختش به نظرم خیلی نزدیک دستپخت مامان منه . مامانم هم هیچ ادویه ای نمیزنه فقط نمک و زردچوبه و دارچین استفاده میکنه .

حالا باید از لیلا بپرسیم ببینیم راز لوبیا پلوش چی بوده
هانی من دیگه عکس غذای دیشب رو نمیزارم مال ما هم همین بود دقیقا

خیلی هم عالی و خوشمزه

منم عاشق زرشک پلو با مرغمممممممممم

هانی برای لوبیا پلو من فکر کنم تفاوت توی گوشت بود استفاده شده بود
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
نه غزاله بذاررررررررررررر . برات حرف در میادااااااا
من نمیدونم به این غذا چی میگن
اما تو خانواده ما خیلی مده

اونم غذای من دراوردیه منه

مرغ رو جدا میپزیم و ریش ریش می کنیم
هویچ نگینی
پیاز داغ
قارچ
بادمجون نگینی
کدو نگینی
زرشک

همشون هم لازم نیست بادمجون بود دیگه کدو نمی ریزیم

اینا رو هم با کره تفت میدیم
و روی برنج میریزیم یا لابلاش

اینقدر خوشمزه است که حد نداره
من وقتی خودم درست کردم جایی ندیده بودم اما شبیه قیمه نثا (نثار؟ نساء ؟) اینطوریاست ول فوق العاده خوشمزه است
بیشتر هم به خاطر طعم کرده و این مخلفاته

دیشب هم غذام این مدلی بود

مرغ رو پختم و گذاشتم ته قابلمه که ته دیگ بشه
بعد برنج آبکشی و بعد هم لایه لایه پیازداغ و زرشک و هویچ و کدو
و بعد قالبی برگشت و بسیار خوشمزه بود
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
کدو و هویج !!!!!!!!!!!!! تو زرشک پلو ؟!!!!!!!!!!!!!! خوب میشه؟؟؟؟

غزاله منم مرغ این مدلی درست میکنم ولی دیگه مرغ رو نمیپزم . کف قابلمه آب روغن و زعفرون درست میکنم و مرغهای خام رو میچینم کفش و بهش فقط نمک میزنم . بعد برنج رو که کمی دون برداشتم میریزم روش و زعفرون روش میریزم و میذارم دم بکشه . اونم خیلیییییییییی راحت و خوشمزه میشه .
یعنی یکیتون گوشت چرخ کرده استفاده کرده بودین و یکیتون هم خورشتی؟