2777
2789
عنوان

بچه ها خواهشا کمک خودم نمی تونم تصمیم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 20 پست
کار بانک خیلی سخته خصوصا اگه تو شعبه بخای کار کنی ولی اگه توی اداره بیفتی بهتره. توی بانک اگه بخای تو شعبه کار کنی میفرستنت احتمالا تحویلداری . تازه برخورد همکارا با کارمند تازه استخدام توی بانک مثل یه بردهس. یعنی خیلی اذیتت میکنن تا کار یاد بگیری مگر در موارد استثنایی که شانس خدمتی خوبی داشته باشی.
اگه وضعیت مالیت خوبه نرو سرکار چون اعصاب خوردی زیاد داره. مثلا پول کم بیاری باید از جیب بذاری . ببین مزایای بانکو واست مینویسم تا راحت تر تصمیمی بگیری. البته اینا تو یه بانک دولتیه. خصوصی رو نمیدونما!!!!
1- وام ضروری هر 2 سال یکبار 40 برابر حقوق و جذب
2- وام مسکن به اندازه حداکثر 30 میلیون
3- وام جعاله 12 میلیون
همین. ظاهرا قراره بقیه مزایا که شامل 2 ماه تراز . اضافه کارهای مناسبتی و... هم حذف بشه.
4- بن کارتها هم بابت هزینه خواربار و لباس و پوشاک و ماه رمضون تا 600 هزار تومان امسال شارز شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی از اسفندماه که بشه باید هرروز تا ساعت 6 -7 شب سر کار باشی .تازه بعضی وقتها حتی روز تعطیل هم زنگ میزنن مجبور میشی بری سرکار. خلاصه برا زن جماعت کار بیخودیه. آواز دهل شنیدن از دور خوش است. عملا هیچ مزایای آنچنانی که زندگیتو بخاطرش خراب کنی ندار. ضمنا گفته باشم حقوقها هم خیلی کمه به نسبت کار فقط همین مزایاشونه که خوبه که اونم بیشترشو دارن میگیرن.
امیدوارم یه تصمیم عاقلانه بگیری . من خودم با 14سال سابقه و بودن تو سطح مدیریتی خیلی به زندگیم فشار میاد . چه برسه به شما.تازه من تو اداره هستم و کارم بمراتب راحت تر از شعبه اس بازم زندگیم تعطیله.
رونیکا جون دستت درد نکنه راهنماییت خیلی مفید بود
زیبا ترین عکسها در اتاقی تاریک ظاهر می شوند پس هر وقت در قسمت تاریکی از زندگی واقع شدی بدان که خداوند قصد دارد یک تصویر زیبا از تو بسازد