2777
2789
یه موقعیت کاری تو بانک برام پیش اومده دخترم 3 سال و 2 ماهش نمی دونم چکار کنم می دونم مهد براش خوبه ولی باید از 6بیدارش کنم ببرمش تا 4 مامانم هم گناه داره خودش می گه من نگه می دارم ولی ما که جوونیم با این بچه ها کم میاریم وای به حال اینا دلم نمیاد موقعیت مالیمون هم بد نیست همش فکر می کنم چند سال دیگه بره مدرسه میاد خونه تنهاست فکر می کنم با کارم آسایش دخنرم کم میشه از طرفی می بینم موقعیت کاریش خوبه آقای همسر می گه نرو موندم چکار کنم کمکم می کنید به همفکریتون نیاز دارم
زیبا ترین عکسها در اتاقی تاریک ظاهر می شوند پس هر وقت در قسمت تاریکی از زندگی واقع شدی بدان که خداوند قصد دارد یک تصویر زیبا از تو بسازد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم موقعیتش چیه اما میدونم کارمندای بانک مزایای خوبی دارن ولی در عوض خیلی باید کار کنن شب عید همه روز ها!
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد
من اگر بودم نمیرفتم چون کارمند بانک بودن خیلی اسیریه به نظرم آزادی نداری و همش با ارباب رجوع سر و کار داری
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد
کار کردن که خیلی عالیه ببین اگر راضی میشه حتما برو.کار بانک خیلی خوبه مزایاشم عالیه
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
عسل جان

من خودم شاغلم توی شهرستان مثل شما فکر میکنم یعنی الان که نی نی تو راه نگرانیام عین شماست

کار بانک که اگه توی تهران هم زندگی میکنید خیلی فشار میاره بهتون
ضمن اینکه محیط کاری توی ایران برای زن اصلا مهربون نیست خیلی کم پیش میاد که زنی جایی کار کنه و درکش کنن اینو از تجربه بقیه هم میگم

خواهر دوستم توی تهران کارمند بانکه یه موقعه هایی تا 10 شب هم مجبورن بمونن
به نظر من اگه واقعا نیاز نداری به بچه برس مخصوصا اگه تصمیم داشته باشی باز هم بچه دار شی

من خودم میگم ادم تا الوده به کار کردن نشه خیلی خوبه سراغش نره اخه یه جور اعتیاد میاره
انشااله که هرچی به صلاح زندگیت هست تصمیم بگیری
خـــــــدایا ... توکل به خودت ...
عزیزم دو موقعییت پیش اومده رو دو تا کفه ترازو بزار ببین کدوم از لحاظ برتری سنگین تر هست ...ببین اگر از نظر مالی تامینی برای خودت پس اندازم خوب داری نری اتفاقی نمی افته دخترت از همه چی مهمتر هست موفق باشی...
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
من مامانم شاغل بود و ما همیشه یا مهد بودیم یا خونه مادر بزرگم یا یکی از دوستای مامانم که خیلی باهاش صمیمی بودیم و بهش میگفتیم خاله،من همیشه در حسرت این بودم که مامانم خونه باشه،جمعه ها برامون مثل عید بود و از ذوق اینکه مامانم خونه هست صبح زود بیدار میشدیم که بیشتر ببینیمش و باهاش باشیم....
اگه واقعا نیاز مالی نداری نرو
2810