2777
2789
میدونی توبارداریم خیلی خرجم زیاد بود چند شب خصوصی بستری شدم دیگه برازایمان نمیتونم برم. الانم یکی به ...

اگه بچتو میتونی راحت طبیعی دنیا بیاری.اشکالی نداره بری بیمارستان دولتی

من خواهرم سخت زا بود ولی بازم رفتیم بیمارستان دولتی 

اخه نمیدونم دکترا تودولتی حتما میان بالاسرم یا ن گفتم یوقت نمیان الانم ک بیمارستانا پرکروناهست. حالا ...

چه دکتر بیاد چه ماما دوتاتوشون کارشون رو بلدن نگران نباشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچتو میتونی راحت طبیعی دنیا بیاری.اشکالی نداره بری بیمارستان دولتی من خواهرم سخت زا بود ولی باز ...

نمیدونم اخه اولین بارمه و استراحت مطلقم هستم البته بچم هنوز نچرخیده. اگه سزارین بشم دکترمیاد بالاسرم؟

خداکنه اونی ک ب طور من میخوره خوب باشه. اخه خیلی سختی کشیدم سراین بچه

اصلا نگران نباش تحقیق کن ببین کدوم دکتر خوبه برو پیشش،وقت داری از چند نفر بپرس ایشالا زایمان خوبی داشته باشید 

اصلا نگران نباش تحقیق کن ببین کدوم دکتر خوبه برو پیشش،وقت داری از چند نفر بپرس ایشالا زایمان خوبی دا ...

والامن تواین شهرغریبم ب هرکیم میگم دکتر توخصوصی میگه حالا خودم دارم زنگ میزنم بیمارستانا سراغ دکتر میگیرم. عزیزم برام دعاکن بچم سالم وسروقت بیاد

والامن تواین شهرغریبم ب هرکیم میگم دکتر توخصوصی میگه حالا خودم دارم زنگ میزنم بیمارستانا سراغ دکتر م ...

منم کشور غریبم، نذر کن بگو خدایا خودت کمکم کن دکتر خوب با قیمت مناسب پیدا کنم خودت راهی برام باز کن، منم نذر میکنم فردا تو خیابون یا هرجا اولین بچه دستفرو‌ش یا فقیری که ببینم فلان قدر کمکش میکنم اصلا هزار تومن، یا چیزی میخرم ازش، خودش بهترینها رو جلو پات میزاره