2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49836 بازدید | 1056 پست
ماریا جان کارخانه ای ها مگه چطور بود؟من به بچه هام میدم

نده عزیز. ما واسه کنترل کیفی رفتیم یه مارک خیلی معتبر هم بود. اصلا نگم برات. با پا میرفتن تو بستنی. بستنی های مرجوعی و تاریخ مصرف گذشته و دوباره میجوشوندن دوباره بسته بندی میکردن و.... پلمپ کردیم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر بد .حتما شیر هاشون  هم همین کیفیت رو دارن دیگه

شیر که اصلا وجود نداره ابه یک درصد شیر

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
شما شیر پاستوریزه استفاده می‌کنی عزیزم ؟ میشه بگی چه مارکی به نظر شما بهتره

من نه شیر محلی میگیرم یا . شیر از خود دامداری میارن برامون

توی پاستوریزه ها  مارک چوپان یکم بهتره. 

اما کاله و پگاه و دامداران نه

عزیزم ممنون میشم حدود هزینه دستوراین بستنی رو بگید؟و این‌مقدار چقدربستنی میده؟

من این تاپیک و پارسال زدم قیمت یکسری جنسا دستم نیست الان. 

همون اندازه تو عکس حدودا یک کاسه متوسط به اندازه 7. 8 نفر بستنی هست 

ماریا جان بجای شیر عسلی آماده .میشه از شیر و عسل استفاده کرد؟چقدر عسل رو داخل شیر بریزم میشه وانیلی ...

نه شیر و عسل که نمیشه. ترکیب مساوی خامه و شکلات سفید و بن ماری کن میشه شیر عسلی. 

بستنی ساده که تو این تاپیک هست وانیلی. فقط پودر کاکاعو رو حذف کن توضیح دادم