2777
2789
عنوان

سفربه آنتالیا

1409 بازدید | 10 پست
سلام دوستان ما تصمیم گرفتیم هفته آینده بریم آنتالیا یک پسر 1.5ساله هم داریم دنبال هتل خوب میگردم که از هر لحاظ عالی باشه مثل امکانات, پارک برای کودک,شیک بودن
لطفا اگه هتل خوبی رو میشناسید که رفتید و از هر لحاظ مطمین هستید راهنمایی کنید ودیگه اینکه هوا هفته دیگه بهتره یا برای عید?  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

l
بستگی داره به خوای چقدر هزینه کنی من دوبار آنتالیا رفتم یه بار هتل rexos premiom و یک بار taitanic هرودو عالییییییییییییییییی بود بنج ستاره کلاس A امکاناتشم صبحانه ناهار شام عصرونه استخر سونا جکوزی دیسکو برستار بچه بارک بچه دیسکو برای بچه ها و هرچی که فکر کنی هتل های آنتالیا مصداق این ضرب المثل هست هرچی بول بدی همونقدر آش می خوری هست

سلام من پارسال خیلی دنبال یه تور خوب برای عید بودم راستش برام مهم بود هم خوب باشه هم تو هزینه هام صرفه جویی بشه به یه آژانس زنگ زدم گفتن تور نوروز آنتالیا انتخاب خوبیه چون توی هتل همه چیز براتون رایگانه و اکثر هتلاش خدماتشوم ال یا یوآل هست واقعا هم خوب بود و همه چیز مهیا بود فقط بیرون هتل پول خرج می کردیم و توی هتل همه چیز رایگان بود, کلا هتل های آنتالیا خیلی خوب بود من بجز هتل خودمون چندتای دیگه رو هم رفتم دیدم واقعا با کیفیت بودن