2777
2789
عنوان

جوش و خارش شدیددست و پاهای شوهرم

1554 بازدید | 5 پست
تموم دست و پای شوهرم جوش زده و به شدت میخاره اینقد خاروندش همش زخم شده فقط هم دست و پاهاش جوش زده یه عالمه ......دیروز رفته دکتر پوست محلول و پماد و....یه قرص هم داده شدیدخواب اوره اسمش دونیرین هست ....تو نت نوشته ضد افسردگی .....نگفته علتش چی میتونه باشه
نگرانشم یعنی چرا اینطوری شده خودش میگه به یه چیزی ...لباسی ...خوراکی واکنش نشون داده بدنم .....
چی میتونه باشه یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سوری جون
شاید چیزی خوردن که بهش حساسیت داشتن

خوراکی که از بیرون تهیه کرده باشین
تخمه ای
چیزی
...
أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ (ع) یَومَ الْوُرُودِ
وای سوری جون می دونم چی می کشی بابای منم پارسال تابستون اینطوری شد اینقدر پاهاش رو خارونده بود به شدت زخم شده بود .. کلی دکتر رفت دارو زد اما هیچی به اندازه یخ و حنا براش خوب نبود بنده خدا مامانم هر شب براش حنا می گذاشت و یه کاسه یخ هم همیشه کنارش بود هر وقت می خارید با یخ خنکش می کرد. خیلی سخته می دونم ... آخرش هم هیشکی نفهمید دقیقا چی بود . فقط اصلا اصلا اصلا نگذار بخارونه. مال بابای من بیشتر پاهاش بود . مامان کلی بهش میرسید صبح که بیدار می شد خیلی بهتر بود اما شب که از سر کار میومد تا اونجایی که تو کفش بود دوباره وحشتناک می شد. البته یکی گفته بود آب دریا هم خوبه بابا پارسال 2 بار هم رفت شماب تو آب دریا نمی دونیم اونم تاثیر داشت یا نه اما خدا رو شکر بالاخره خوب شد