2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23170 بازدید | 219 پست
نه صدای گوش ندارم ولی خیلی شدید درد دارم بیشترش هم زیر فکه برای همینم مطمئن نیستم فقط برای این باشه ...

ایشالله که بهتر بشی عزیزم 

منم گونم و پشت پلکم درد داره 

شما ظاهر فکتم مشکل داره ؟ 

من معمولا هر چند روز یه بار مسکن استفاده میکنم . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای دردت از چه مسکنی استفاده میکنی ؟ 

هیچی اثر نمیکنه ! الان دکتر هر 8 ساعت متاکاربامول 500 نوشته برای شل کردن عضلات، دیازپام و پردنیزولون هم نوشته ک میخورم یه کم اسپاسم ها کمتر شده ولی درد هنوز هست

ایشالا توام زود خوب بشی عزیزم دیگم نخواد تزریق کنی  

هیچی اثر نمیکنه ! الان دکتر هر 8 ساعت متاکاربامول 500 نوشته برای شل کردن عضلات، دیازپام و پردنیزولون ...

ایشالله عزیزمم 

من باز بعد عید میرم تزریق بوتاکس و میام نتیجه شو میگم 

من مسکن نوافن استفاده میکنم

ایشالله عزیزمم   من باز بعد عید میرم تزریق بوتاکس و میام نتیجه شو میگم  من مسکن نوا ...

ایشالا قبلش خوب بشه دیگه نخواد بوتاکس بزنی
من نوافن اوایل مصرف میکردم اثر نداشت، همه جور مسکنی مصرف کردم     

فعلا که خیلی درد دارم سهیلا جون

من بیشتر
سمت چپ فکم شل شده وقتی چیز میخورم حس میکنم ول شده

شبا از درد خواب ندارم روزام نمیتونم مث آدم غذا بخورم بیزار شدم از زندگی کل سمت چپ بدنم درد میکنه نزدیک 3 ماهه نتونستم بشینم از درد  

سی تی اسکن سر و صورت و گوش دادی تابحال ؟ 

واسه عفونت سینوس اینا؟ آره هیچچچی نبود
البته سر نمیدونم ولی برا سینوس اینا بود یه سینوس پیشونی هم معلوم شد ندارم  دکتره گف کلا تشکیل نشده از بچگی

یه دکتری بهم گف برو سی تی PET بده هر چیز بدخیمی باشه نشون میده چند تا بیمارستانم فقط هستن ک انجام میدن، قیمت گرفتم گف 6800  دیگ گفتم خدافظ  

تو ام آر ای وضعیت مفصل فکتو دیدن ؟ من تو عکس بهم گفتم که دیسک مفصل فک داری . 

تو ریپورت MRI همه چیو نوشته بود نرمال دیگه دکتره اصن نگا عکس نکرد

ینی دیسک بیرون زده؟ خب اونو تو معاینه میفهمن بعدم براش اسپیلینت تراپی انجام میشه از 6 ماه تا 1 سال زمان میبره تا ب درمان جواب بده، تازه اگه بده، ب منم گف یه دکتری ک برم بایت گارد بگیرم برای اسپیلینت تراپی ولی 4 تومن بود، یکی دیگه هم گف از مواد طبیعی و گیاهی هست بایت گاردم 9800 میشه  منم بیخیال شدم چون دیدم به همه همینو میگه ولی نمیدونم مثکه تو بلند مدت خوب میشه با این کارا  
مال منکه هنوز معلوم نیست الهاب مفصله یا بیرون زده یا چی، هر دکتریم یه چیزی میگه