2777
2789
عنوان

از وقتی بابام از دست دادم

216 بازدید | 12 پست

اصن ی حال غریبی دارم هیییچ چیز خوشحالم نمیکنه همش دلم میخواد برم پیشش همش میگم خدایا الان چ بلایی سرش اومد ینی دنیای دیگه هست من ببینمش ...اصلا اشوبم ...خدا کسی رو با عزیراش امتحان نکنه ک من از این امتحان شکست خوردم کلا اعتقاداتم با دردکشبدنای بابای مهربونم ب فنا رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدت رحمتشون کنه. منم مادربزرگ نازنینم رو که به اندازه مادر برام عزیز بود از دست دادم . ایشون به خاطر سرطانی که داشتن خیلی درد کشیدن و من یاد اون روزها که میفتم آتیش میگیرم.

خوب میشی.سعی کن تامیتونی  بهش فکر نکنی.منم ۲۴تیر بابام فوت شد.بهش فکر میکردم افسرده و کج خلق شدم.کم کم به خودم اومدم مدام سعی کردم به اون روزوشب نحس و به بیماریاش فکر نکنم به نبودنش فکرنکنم.کم کم خوب شدم 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
۲ بهمن

عزیزم 

روحش شاد

پدر منم یک ساله فوت شده منم خیلییییی حالم بد بود تا ۶ ۷ ماه شب و روز نداشتم شبی نبود که بدون گریه بخوابم 

ولی کم کم آروم شدم  خدا بهت صبر و آرامش بده❤️

خدارحمت کنه پدرتو ..علت مرگش چی بود چن سالش بود

مرسی عزیزم 

پدر من خیلی سالم بود هیچ مریضی نداشت حالش بد شد بردیمش دکتر گفتن مشکل قلبی داره 

به ی هفته نکشید ایست قلبی کرد

۵۲ سالش بود

خدا رحمتشون کنه ..چن وقته فوت کردن چن سالشون بود

4 اذر بخاطره فشار بالا فوت کرد هنوز که هنوزه نتونستم با این واقعیت کنار بیام حال و روزم داغونه همه روزها برام سیاهه

اما خداروشکر میکنم الان تو شرایط کرونا از بین نرفت الان اگه بود خیلی غریبونه مراسمش میشد

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕