2777
2789
به نظرتون اگه بخوام یه وام بزرگ برای خرید مسکن بگیرم و یا پیش خرید کنیم با ماهی 500 هزار تومن پس انداز چه بانکی بذارم و خورد خورد زیادش کنم تا بتونم یه وام بزرگ بگیرم .قبلا از بانک مسکن وام گرفتم و یه خونه 50 متری خریدیم ولی خیلی کوچیکه و با داشتن بچه مدرسه ای باید به فکر بزرگ کردن جا باشیم شما چه راهی پیشنهاد می کنید که بشه خونه کوچیک رو بزرگتر کرد؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

10 ساله که ازدواج کردم و خونه 50 متری دارم دلم میخواد حداقل خونه ام 70 متر باشه مهمون میاد خونه مون خیلی بهمون سخت میگذره محصوصا اینکه پسرم داره بزرگتر میشه ، خودم شاغلم و می تونم حقوقم رو واسه وام پس انداز کنم ولی نمی دونم به چه روشی می تونم این کار رو بکنم اطلاعی از وام های مسکن بانکهای خصوصی یا موسسات ندارم
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
باید صندوق مهر حداقل یه بیست ملیونی بذارید ،خونه تونم بذارید فروش بعد از چن ماه از روی سند ٤٠ ملیونی وام بگیرید با بیست خودتون بشه ٦٠ ،،،بعد تو این فاصله خونه رو بفروشید و مثلا ٢٠ متر اضافه کنید،اگه تهرانید دیگه حداقل متری سه ملیونه،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
صبا جون الان پول نقد نداریم مگر اینکه بخواهیم وامی بگیریم و خونه خودمون رو 100 بفروشیم
وام موسسه کوثر شرایطش چطوریه صبا جون؟ چقدر پول بذاریم ؟ چند ماه بمونه؟ چقدر وام میدن؟ طرحش چیه
مینا جونم پول نقد در حال حاضر نداریم فقط می تونم ماهانه 500 تومن 500 تومن بذارم کنار و دست بهش نزنم اینجوری میشه ؟
صبا جون طرح کوثر 5 رو سرچ کردم تا 6 تومن وام میده وام بزرگ میخوام