2777
2789
سلام به همه من یه خواهر کوچیک دارم که داره میره دوم دبیرستان .......... مهر شد و ما هنوز نمیدونیم چه کنیم
بره هنرستان یا دبیرستان
چه رشته ای
خودش میگه حسابداری اما ... معلومه یه چیزی از دوستاش شنیده از الان به فکر بازار کاره انگار الکیه!!!!!!!!!
با علاقه ای که به بچه داره من میگم کودکیاری اما میگه همه مسخره میکنن...

مامانم هم مصرانه میگه دبیرستان و یا انسانی یا تجربی

من خودم ریاضی خوندم و راضی نبودم از انتخابم برای همین از شما نظر میخوام دوستای گلم

مرسی که وقت میگذارید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر دانشگاه رفتن مسخره شده
من یکی میشناسم انقدر درس خون بود و خودشا خفه میکرد و از اینکلاس به اون کلاس رفت با رشته ریاضی اخرش کنکور رتبش پایی اومد
فایده نداره
بره یه رشته فنی
واقعا حسابداری برا خانوما بهتر البته اگه علاقه داشته باشه
چون حسابداری یکم سخته باید علاقه داشت تات بتونی خوب یاد بگیری که بدرد بخوره
من رفتم هنرستاتن رشته حسابداری واقعا هم راضی بودم دانشگاه هم رفتم و فوق دیپلم دارم قبل از اینکه دخترم به دنیا بیاد کار هم میکردم من از ریاضی خوشم نمیومد اما حسابداری کاری به ریاضی ندادره بیشتره با اعداد سر و کار داره تا محاسبات برای من که ریاضیم هم خوب نبود با معدل 18 و خورده ای دیپلم گرفتم دانشگاه هم با معدل 17
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))