2777
2789
عنوان

نتیجه ی آز اسپرم همسرم صفر بوده

346 بازدید | 38 پست

سلام دوستان نتیجه اسپرم همسرم صفر بوده سالها هورمون مصرف کرده تو رو خدا بگید راه درمان قطعی داره یا نه؟ممکنه هیچوقت نتیجه نگیریم؟کسایی که تجربه داشتن تو رو خدا راهنمایی کنند

چند سالشه  ممکنه برگرده   با قطع داروهای هورمونیش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپرمش صفر بوده هیچ اسپرمی دیده نشد توی ازمایشش

ببین تو همین سایت چند نفرو دیدم راجع به خرنوب گفته بودن که تاثیرش فوق العاده س

سرچ کن توی سایت متوجه میشی

خرنوب  واسه ازو  ها زیاد جواب نمیده   کم جواب میده ولی طب سوزنی   عالیه   شنیدم  ..   کدوم شهری   اگه تهرانی برو دکتر پویان    و دکتر جنتی    ببین اونا چی میگن  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه ولی واریکوسل هم داره دکتر هنوز براش تشخیص نداده که نیاز به عمل هست یا نه

همون ک اسپرم صفر هس مربوط ب اونه دیگ اونو انجام بده بعد تحت نظر دکتر ی مدت قرص بخوره خوب میشه ایشالا

خرنوب  واسه ازو  ها زیاد جواب نمیده   کم جواب میده ولی طب سوزنی   عالیه   ش ...

من اهوازم اما اگه خدایی نکرده اینجا جواب نگرفتم میرم تهران  این دکترایی که گفتی کارشون خوبه؟