2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 100 پست
گوشی سونی اریکسون اس ۵٠٠. دکمه داره.چند میخری؟

سلام

متاسفانه بکارم نمیاد این مدل

ممنونم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بفرمایید کدوم قسمتش شبیه شوخیه؟

سلاام عزیزم.. خب اینکه گوشی شکسته و بلا استفاده رو خریداری کنین!

چون دیگ قابل استفاده نیستن .. اگ بخواین خرجشون کنی خیلی در میاد !

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
سلاام عزیزم.. خب اینکه گوشی شکسته و بلا استفاده رو خریداری کنین! چون دیگ قابل استفاده نیستن .. اگ ب ...

برام عجیب بود!

قصد ناراحت کردنتونو نداشتم ❤

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
سلاام عزیزم.. خب اینکه گوشی شکسته و بلا استفاده رو خریداری کنین! چون دیگ قابل استفاده نیستن .. اگ ب ...

تعمیر کار هستم 

از قطعاتشون استفاده میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام خسته نباشین میشه تاپیک آخرمو ببینین؟ گوشیم  s9 هست تاچش خراب شده . نمیخوام بفروشم میخوام درستش کنم. ولی نمیدونم درست میشه یا نه  و اینکه چقدر هزینه برمیداره سالم سالمه بیچاره یهو تاچش کلا ازکار افتاد نمیدونم چرا

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........