2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ازدواج با شناخت و تحقیق باشه ۹۰درصد احتمال موفیقتش هست 

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

ازدواج میکنه ۱۰۰در صد

𝖎 𝖆𝖒 𝖋𝖗𝖔𝖒 𝖙𝖍𝖊 𝖔𝖓𝖊𝖘 𝖎𝖋 𝖎 𝖑𝖔𝖛𝖊 𝖞𝖔𝖚, 𝖙𝖍𝖊 𝖜𝖔𝖗𝖑𝖉 𝖇𝖊𝖈𝖔𝖒𝖊𝖘 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖑𝖔𝖗𝖉.من از اونام كه اگه دوستت داشته باشم دنيا مالِ تو ميشه :))😊

به نظر من ازدواج را نباید به شانس محول کنی ولی اگر خواستی بر پایه شانس باشه در تمام شرایط چه مجرد چه مطلقه چه با بچه و بی بچه از صفر تا صد این شانس متغیره و هیچ الگوی ریاضی براش وجود نداره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

به اندازه ی هر خانم ۲۲ ساله ی دیگه ای ! 

بیست و دو سالگی حتی برای ازدواج اول هم زوده عزیزم ، سعی کن کنار ازدواج برای خودت و زندگیت برنامه های دیگه ایم داشته باشی

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد