سلام بچها من فکنم عفونت قارچی واژن گرفتم. البته مجردم و باکره اما پرده بکارتم اسیب دیده. کسی میدونه واس ازبین بردن این نوع عفونت سرکه بهتره یا پماد یا جوش شیرین؟ کسی هس تاحالا گرفته باشه؟ میدونم درک میگنید ک بخاطر شرایطم نمیتونم برم دکتر پس اگ کسی راجبش تجربه ای داره لطفا کمکم کنه خیلی ممنون از وجودتون🙂
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پماد هم داروخانه باید بپرسی و بگیری البته من مارکی رو نمیشناسم
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊