2777
2789
عنوان

بچه ها من قارچ پوستیم برگشته اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 81 پست
دقیقا غلبه سودا دارم    والا تو گردنم لکه های قرمز زده نمیدونستم تا الان این تاپیکو دیدم & ...

ببین ممکنع باش ب دکتر مراجع کن حتما شما من واقعا از این بیماری میترسم و خیلی درد و سختی کشیدم 

منم گل ختمی میزنم البتع ب سرم قبلشم گلیسیرین و سرکع سیب میزنم میزارم بمونه بعد حمام میکنم موقع بیرون اومدن گل ختمی میرنم

توصیه ام بهت اینع دکتر مدرن انتخاب نکن بدبختم کرد ب معنای واقعی میگم کورتون ادمو نابود میکنع البتع من مصرف داروهای کورتونیم کم بود شاید در حد 3ماه خیلی پیگیری کردم  تا ب اینجا رسیدم شکر خدا

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دمنوشا رو باید از داروخانه بگیرم؟

من مشاور دارم از شرکت کیمیا اسانس تهیع میکنم و پست میکنن میفرستن برام 

بندع رژیم غذایی هم دارم و کاملا غذاهای طبیعی مصرف میکنن

ببینید من حتی قند مصرف نمیکنم چ برسع خیلی چیزا 

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
ببین ممکنع باش ب دکتر مراجع کن حتما شما من واقعا از این بیماری میترسم و خیلی درد و سختی کشیدم  ...

ببخش وقتتم میگیرم    ببین یبار شروع کردم جوش زدن   میزدم    حالا قبل نداشتم   ی مشکل ترسناکی پیش اومد خیلی ترسیدم شروع کردم جوش زدن    جوشام زیاد شده بود از ترس جاش      اول رفتم سنتی ولی بنظرم اصلا خوب نبود دکتره البته ی مشکل دیگرو حل کرد ولی برای جوش فقط خنکی داد خلاصه از بس زیاد بودن و برای جاش رفتم دکتر و راکوتان    و همین راکوتان باعث مشکلات الانم شده نگم همش بیشترش     و کاش همون موقع ی اسلامی درست و درمون می رفتم 

ببخش وقتتم میگیرم    ببین یبار شروع کردم جوش زدن   میزدم    حالا قبل نداشتم ...

ن جانم خوشحالم ک کمک میکنم ،ببین من ب هر دکتری اعتماد نکردم چون واقعا میترسیذم شلید باورتون نش 7ماه کارم فقط سرچ راجب مطلب بود ،خیلی دکتر تو شهرمون تو شهرای دیگ بودن ک پدرم مادرم زن داداشم بهم معرفی میکردن ولی من رو یکی نظر داشتم چون از شاگردای پرفسور خیراندیش بودن 

طب اسلامی درمانش نیست و درستش طب سنتیع اینو منم اشتباه گرفته بودم

منم از ی جوش تو سرم بود ک پخش شد ،من کل تنم شد اینطور بهتون بگم البتع وقتی داروهای کورتونی را ول کردم قبلش خوب بود